Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

A aparut Biogreens sub forma de capsule si pulbere

Ce este Biogreens si la ce se foloseste? Biogreens este un produs nou revolutionar lansat de firma Zenyth prin campania lansata de Andreea Marin.

Produsele Biogreens disponibile in 3 feluri: capsule, pulbere sau la pliculete este un aliment minune -un super food organic ce contine germeni, alge si lastari. Prospectul scrie ca  are efect energizant, alcalinizant, si detoxifiant.

 Cutia capsulelor Biogreens, Click pentru comanda online
Poza cutiilor Biogreens capsule
Cand e recomandat sa folosesti Biogreens? Daca ai urmatoarele simptome e bine sa tii o cura cu acest supliment natural: oboseala cronica, lipsa de energie si vitalitate, probleme de digestia, anemie, convalescenta, nu mananci destule legume si alimente verzi, lucrezi intru-un mediu stresant, faci mult efort fizic si mental, mananci multa carne, produse ce contin mult zahar si produse rafinate, sau ai adoptat stilul de viata vegetarian sau vegar si ai nevoie de un aport mare de proteine vegetale.

Ce beneficii are? Biogreens iti da energie, are efect antioxidant, detoxifica, alcalinizeaza, te ajuta sa rezisti la stres, are efect anti-aging, intarese sistemul imunitar, ajuta sa ai un tranzit intestinal sanatos, detoxifica, regleaza colesterolul si ajuta in cura de slabire pentru ca, daca il consumi inaintea meselor iti da o senzatie de satietate si te face sa mananci mai putin.

Ce contine? Ingredientele din acest superfood vegan sunt: orz verde, graul verde, chlorella, spirulina, menta, germeni de grau, germeni de broccoli, germeni de orz, acerola.

Cum trebuie folosit? Capsulele biogreens se administreaza cate 4 capsule odata sau de doua ori pe zi. Maximul de pastile pe zi este 12 bucati. In caz de folosire a pudrei pentru copii care au intre 6 si 12 ani de se da o jumatate de plic pe zi. Adolescentii, copii (peste 12 ani) si aduliti pot lua intre 1-2 pliculete in fiecare zi.
Dar cum se ia?  Pudra se amesteca in sucuri din fructe naturale (portocale, ananas, pere, mere), dizolvat in apa sau presarat peste salate.

Ce contraindicatii are? Ce efecte adverse poate provoca? Nu se administreaza decat dupa consultarea medicului pentru copii care au sub 6 ani, pentru diabetici, pentru persoanele care au intoleranta sau alergie la oricare din compusii produsului; femeile care sunt in perioada de sarcina sau alaptare, cine a suferit operatii- interventii chirurgicale. Atentie! Produsul poate interactiona cu medicamente anticoagulante sau imunosupresoare.

Cat costa pastilele Biogreen si pudra? Pretul unei cutii cu 120 de capsule este de aproximativ 78 de lei, iar flaconul cu pudra Biogreens de 100 grame costa la fel.
De unde se poate procura? Se gaseste momentan pe internet pe site-ul ACESTA , probabil in curand va fi disponibil si in farmacie, plafare si magazine naturiste.

Cine a folosit deja aceste produse? Chiar ajuta la slabit si detox? Ce parere aveti despre aceste suplimente alimentare? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog