Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Derma Depil crema pentru epilare

poza flacon crema depilatoare dermadepil
Ce metoda de depilare sa aleg in aceasta vara? Exista unguente, creme pentru epilare pentru acasa? A aparut o noua crema depilatoare numita Dermadepil. Este o crema produsa in Franta care se gaseste si la noi in Romania.
Prospectul cremei Derma Depil marca Beauty Research Institut:
- este o creme speciala pentru epilara care dureaza pana la 5 saptamani
- epilarea o poti face tu acasa fara durere

- se poate folosi la epilarea parului de pe corp, de pe brate, axile, de pe fata, zone intime.
- este o crema care poate fi folosita atat de femei cat si de barbati
- efectul cremei este prin dizolvarea firului de par pana la radacina lasand dupa epilare o piele de trei ori mai fina decat epilarea cu lama de ras
- in grupa cremelor Derma Depil o crema un afisaj roz care ajuta la epilare, si o crema cu afisaj albastru care se foloseste dupa epilare pentru evitarea iritarea pielii, eventualele eruptii acneice si roseata care apare de multe ori dupa epilare.
- ideala pentru epilare rapida fara durere
Cum se foloseste? Modul de administrare? Se aplica un strat subtire pe zona dorita pentru epilare (picioare, brate, etc) se lasa sa actioneze crema cam 3-5 minute dupa care se clateste zona cu multa apa.

Are contraindicatii? Da, crema derma depil nu se utilizeaza in zona cu alunita, piele patata, crapata, cicatrici, piele iritata sau arsa de soare, sau daca ai vreo afectiune a pielii.  Poate provoca reactii alergice daca ai alegie la cremele epilatoare. Pentru a fi sigur/a ca nu ai alergie la crema testeaza mai intai pe o zona mica epilarea si asteapta 24 de ore/1 zi sa vezi daca dupa epilarea test ai reactii adverse. Daca totul e ok poti folosi crema pe toata suprata corpului. Daca in timpul epilarii iti apar furnicaturi in zona cu crema spala imediat zona si clateste cu multa apa. In acest caz se recomanda sa vorbesti cu medicul dermatolog daca poti folosi sau nu aceasta crema. Nu lasati crema epilatoare in apropierea copiilor si evitati contactul cu ochii.

Ce pret are crema DermaDepil?
Unde se gaseste? Se poate cumpara online pe site-ul acesta 

Nu stiu daca deja se vinde sau nu in magazinele naturiste sau in plafare sau shopuri naturiste. Aici voi reveni cu informatii. Nici ingredientele nu sunt mentionate pe site-ul firmei care vinde aceste creme,

A folosit cineva crema care epileaza Derma Depil? E buna? Chiar iti lasa pielea fina si nu se irita dupa ce te-ai epilat? Astept pareri si comentarii aici pe blog, in casutele de comentarii de sub articole sau pe Facebook si Google+.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog