Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dependenta de paine si dieta

Cred ca toata lumea care se apuca de dieta si vrea sa renunte la paine se confrunta cu aceeasi situatie ca si mine. Dupa 2 ani fara paine am facut zilele trecute marea greseala sa gust 1 bucatica de paine imbibata in supa de pui. Initial mi-am zis ca nu patesc nimic de la o bucatica mica "inocenta".


Fizic nici nu am patit nimic, adica nu mi s-a facut rau si nici probleme gastrice nu am avut (ca acum 2 ani) dar mi s-a intamplat un lucru interesant si foarte greu de invins.
Mi s-a facut o pofta de mancare incredibila, as manca non stop ceva, alimentele pe care le mancam pana acuma nu imi mai dau senzatia de satietate. Mi s-a facut pofta de prajituri cu crema de lamaie, pizza, cornuri Napoca(cum se vindeau pe vremuri) si as rontai mereu ceva.
poza paine pe farfurie
Nici nu mai stiu ce sa fac, sincer. Lupta cu kilogramele parca l-am dat uitarii si tot aud in minte "ca mananca doar o bucatica si numai in seara asta si apoi revii din nou la dieta fara fainoase..."

Uff e greu, sincer... Ca sa nu-mi pierd mintile si sa ma apuc din nou sa mananc prostii, junk food, fast food etc mi-am facut un ceai de roinita care are efect de calmare a stomacului, m-am inarmat cu multa apa pe langa mine si sa vedem..."cum trec peste ispita provocata de dependenta de paine"

Voi ati patit asa ceva? Pana acum am reusit sa evit painea si fainoasele pentru ca stiam ca sunt alergica la gluten si mi se poate face rau daca mananc cate o felie de paine sau orice care contine faina. Acum ca nu am vazut ca nu mi se face rau si nu am reactie alergica, evitarea fainoaselor e o povara mult mai grea.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog