Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Crema modelanta pentru abdomen plat

Eu visez sa am un abdomen plat. Voi? O solutie pentru a avea burta plata ar fi crema modelatoare de la Gerovital. Este o crema bio numita Gerovital BodySlim PF complex Crema modelanta pentru abdomen plat, in engleza i se spune Abdomen Shaping Cream.


Prospect: este o crema cu efect anticelulitic, care folosit in zona abdomenului arde grasimile depuse si are ca efect un abdomen plat.
Cum se aplica ? Mod de utilizare ? Se pune o cantitate mica pe zona abdomenului si se maseaza cu ambele maini, pana se absoarbe toata crema in piele. Pentru rezultate sigure pentru burta plata se recomanda, sa mananci sanatos si sa faci sport.

Beneficiile folosirii cremei Gerovital modelant: iti lasa pielea ferma si elastica, remodeleaza talia (subtiaza corpul).

poza unguent abdomen plat gerovital body slimCe contine crema pt abdomen Bio-Slim de la Gerovital ? Ingredientele sunt bio si include urmatoarele: cafeina, alge si extracte vegetale care au efect de ardere a grasimilor si eliminarea depunerilor de grasime, mai contine ulei de lamai care are efect purificant, mareste tonusul si fermitatea pielii.

Pot folosi crema pentru remodelarea burtii dupa nastere? Da, crema modelatoare Gerovital Bio Slim se poate utiliza si dupa ce ai nascut pentru revenirea la silueta de dinainte de sarcina.

Cit costa? Pretul unui tub de 200 ml este de aproximativ 18 lei. Se poate cumpara in toate magazinele de produse cosmetice, hipermarketuri, plafar sau in magazinul on line Farmec direct de la producator.

A folosit cineva aceasta crema pt abdomen plat? E eficient? Cati cm ati dat jos cu  ea? Astept opinii si comentarii sub articol.
Oricum ma gandesc ca o sa imi cumpar si eu o astfel de crema si o voi incerca sa vad ce rezultate da.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog