Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Fleximobil remediu pentru dureri articulare

Cei care au dureri de articulatii al nivelul soldului, coloanei, la umar, la maini sau la gleza stiu cat de greu e sa te misti si sa lucrezi daca te dor "toate".

A aparut un produs nou care este disponibil in farmaciile Catena si este special creat ca remediu pentru articulatii. Este vorba despre Fleximobil plicuri. Prospectul scrie ca are ca efecte diminuarea durerilor articulatiilor, dar si pentru recuparare articulara in caz de traumatisme la nivelul locomotor adica aveti probleme cu miscare.

Ingredientele din pliculetele flexomobil sunt: extract uscat din planta medicinala gheara diavolului, glucozamina suflat si condroitina sulfat. Acesti compusi nu au efecte adverse.

Cum folosesc pliculetele Flexomobil? Timp de 2 luni se administreaza cate 1 plic de 2 ori pe zi. Dupa cele 2 luni trebuie sa tii 1 luna pauza, dupa care poti relua tratamentul.

Cumpara de aici FleximobilCe preturi au pliculetele pt articulatii? O cutie contine 30 de pliculete + 10 cadou si costa in jur de 60 de lei. Pentru a putea cumpara Fleximobil poti merge la orice farmacie Catena.

Se poate cumpara si online direct de la acest magazin cu produse naturiste.

Vreau sa stiu daca sunt eficiente aceste pliculete Fleximobil? Eu am cateodata dureri de articulatii la mana si ma gandeam sa le incerc...Poate sa dea mai multe detalii cineva sub articol??

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog