Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Mierea rosie - leac special si natural pentru imunitate gusta o miere rara

Cum si cu ce se poate intari sistemul imunitar? Cum sa ne ferim de raceala si boli? Exista ceva produs naturist care ajuta si memoria si starea de sanatate emotionala?

Da. Incearca cea mai interesanta miere de pana acum. E vorba despre Mierea Rosie disponibila acum si in Romania. Este marca Apicolscience si se numeste Apicol7Alpha.



Cat costa mierea rosie si unde se vinde? Un borcan de 200ml are pretul de aprox 35 lei in limita stocului disponibil. Se poate CUMPARA AICI.

Ce beneficii are? Indicatiile mierii rosii: mareste si echilibreaza imunitatea, ajuta organismul la nivel mental si emotional, estompeaza starile de stres.
Cumpara mierea rosie aici
Cumpara mierea rosie aici
Contribuie la regenerarea corpului la nivel nervos, articular si celular.

Cum se administreaza? Zilnic se ia de 2 ori cu cate 1 sau 2 lingurite dupa care se bea apa din abundenta.

Ce contine? Mierea rosie Apicol 7 Alpha are in compozitie ingredientele: laptisor de matca crud, pastura, miere poliflora, brusture extract apos, coacaze negre, sfecla rosie, propolis, arbore de tamaie - boswellia serrata, acid boswelic, salvie dulcer/serlai, ulei esential.

Are contraindicatii? Mierea rosie Nu se recomanda persoanelor alergice la produse apicole si nice celor care alu alergie la fructoza.

In aceeasi gama de produse speciale este si mierea albastra pe care o puteti CUMPARA AICI

Ambele produse sunt perfecte pentru intreaga familie, sise pot da cadou si pentru cei dragi sau cunoscuti cu ocazia sarbatorilor sau aniversarilor.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog