Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Mierea de Manuka K Factor 16 RAW 100% naturala- prinde oferta cu transport gratuit

Ce este si la ce se recomanda aceasta miere zisa Manuka  ? Ce proprietati si indicatii are ?

Mierea de Manuka are proprietati deosebite antimicrobiene, este eficienta in distrugerea microorganismelor bacteriene si fungice.

Este foarte eficient si in cazul infectiilor aparute in spital, dupa operatii, respectiv, din cauza unor eventuale conditii precare (stiind in ce stare sunt unele spitale - sau poate marea majoritate - merita retinut ! Manuka=antimicrobian puternic !)

Ce pret are mierea de Manuka ? Unde pot cumpara produse ce contin mierea de Manuka ?

Mierea de Manuka KFactor 16 costa in jur de 189 lei.
Se poate CUMPARA AICI

Livrarea este GRATUITA.
Mierea Manuka Honey cumpara aici
Mierea Manuka Honey cumpara aici

Vrei sa stii ce boli si ce afectiuni se pot trata direct cu mierea de manuka ? Iata la ce se foloseste, ce vindeca aceasta miere minune:

Mierea Manuka, daca e folosita intern,  va poate scapa de multe afectiuni ale sistemului respirator. Racelile, durerile de gat , simptomele, cazurile de gripa toate pot fi ameliorate sau eliminate definitiv, consumand miere manuka.

Probleme ale sistemului digestiv, ca indigestii, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcerul duodenal, sindromul colonului Iritabil, gastro-esofagita de reflux, arsurile resimtite in sistemul digestiv, sunt de asemenea ameliorate, consumand miere de manuka (Atentie la moderatie !)
Mierea Manuka Honey cumpara aici
Miere Manuka -comanda online aici

Problemele gingiilor, sensibilitatea la anumite alimente, gingiile sangerande, si alte afectiuni bucale, pot fi, de asemenea, tratate, consumand mierea manuka.

Extern, poate fi folosita in creme, pentru tratamente pe baza de miere, este de un real ajutor in tratarea si dezinfectarea ranilor, arsurilor, ulcerelor ale pielii, infectiilor de spital (de ex. trateaza si infectia cu staphylococcus aureus)

 Trateaza cu succes eczemele, psoriasisul, acneea, dermatitele, intepaturile de insecte si albine, eruptiile cutanate, pecingine, picior de atlet, pruritele, ciuperci ale unghiilor (micoze), si alte infectii cauzate de ciuperci dermatice. Este un remediu natural pentru helicobacter helycobacter pylori, infecție cu stafilococ, paraziți intestinați, ulcere gastric.

Vrei sa cumperi miere manuka si nu stii de unde ? Uite aici un site de unde se poate Comanda Manuka

Miere Manuka contraindicatii : Produsul NU se da bebelusilor deci NU se administreaza copiilor mai mici de 12 luni !!

Cine a folosit deja mierea Manuka ?

 Noi l-am gustat si e foarte foarte dulce...recomandam sa aveti un pahar cu apa pe aproape.  Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog