Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Ulei anticelulitic ayurvedic 10 plante

Caut un remediu natural pentru celulita ? Ceva fara parabeni, ce imi recomandati?

Orice femeie stie cat e de greu sa scapi de celulita. Aspectul de coaja de portocala este si inestetic si uneori greu de tratat.

O solutie salvatoare poate fi Uleiul anticelulitic de la Khadi un produs Indian disponibil acum si in Romania.

Numit 10 plante sau 10 Herbs Cellulite Oil este un ulei natural recomandat ca si tratament celulitic.

Ce contine acest ulei ? In compozitia uleiului Khadi 10 plante sunt urmatoarele ingrediente: ulei de mustar brun, ulei de susan, obligeana (numit si vacha), nagarmotha, ghimbir, piper, ulei esential din portocale dulci, ulei esential de lamaie, piper lung, ulei de rozmarin, turmenic, extract de scortisoara, sofran, patchouli, manjistha.

Ce beneficii are ? In urma unui tratament natural pentru celulita cu uleiul 10 herbs Khadi poti obtine urmatoarele efecte :
Scapa de celulita cu ulei Khadi cumpara aici
Scapa de celulita cu ulei Khadi cumpara aici

- dizolvarea grasimilor
- eliminarea toxinelor prin transpiratie.
- imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice
- detoxifierea peliii
- eliminarea celulitei
- pielea devine hidratata si catifelata

Este sigur fara chimicale ? Acest ulei nu contine coloranti sintetici, nici parfumuri sintetice, nici parabeni, etc.

Cum se foloseste ? Se maseaza zona cu celulita in fiecare zi aplicand ulei Khadi pana la absorbtie.

Ce pret are si de unde cumpar ulei pentru celulita Khadi 10 plante ? Un flacon de 100ml costa in jur de 54 lei. Se poate cumpara online direct pe acest site.

Are contraindicatii ? Atentie ! Acest ulei NU se aplica pe fata. NU se foloseste de catre gravide si nici pe pielea iritata sau cu rani.

 Cine a folosit acest tip de produs pt celulita ? Cat de repede se vad rezultatele ?  Aveti recomandari sau pareri pentru ceilalti cititori ai nostri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog