Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Aparat de vaslit Viking 3 AR -antreneaza-te ca actorii din House of Cards

Ati vazut serialul House of Cards ?

Atunci probabil ati vazut ca familia Underwood Frank (jucat de Kevin Spacey) si Claire (Robin Wright) se antreneaza  seara dupa orele epuizante de la munca in Parlament,  cu un aparat de fitness din lemn ce functioneaza pe baza de apa si cu care parca vaslesc.

Cum se numeste aparatul acela ? Este vorba despre un aparat de vaslit marca Viking 3 AR Rower.

Aparatul se poate integra in categoria sportului -canotaj, fiind foarte utila atat pentru sportivii profesionisti experti in canotaj de apa cat si pentru persoanele care vor sa se tina in forma, sa faca miscare acasa sau la sala cand au timp si energie.

Este un aparat de vaslit mai special, elegant cu cadru din lemn. Vaslind cu acest aparat iti poti imagina ca vaslesti pe o nava viking pe mare.

Aparatul Viking este facut dintr-un lemn valoros numit lemn de frasin american. Este un echipament de antrenament performant, finisat manual, de o calitate superioara.
Aparat fitness vaslit canotaj cumpara aici
Aparat fitness vaslit canotaj cumpara aici

In descrirea aparatului scrie ca funtioneaza prin inductie magnetica. Care e greutatea maxima pe care o rezista ? Adica ce greutate poti avea tu pentru a face antrenamente de vaslit cu Viking 3 ?

Greutatea maxima suportata este de 150kg.

Se asambleaza usor si rapid, contribuind la progresia antrenamentelor zilnice sau saptamanale. Nu necesita intretinere ulterioara.
Aparat vaslit Viking 3 AR-comanda online aici
Aparat vaslit Viking 3 AR

Are un afisaj pe calculator unde poti vedea la fiecare antrenament de vaslit timpul, distanta 500M Split timp, BPM, cate calori ai ars pe ora, wati,  intervalele de antrenament si ritmul cardiac.

Aparatul e foarte usor de miscat, transportat pentru ca are o grautate mica si roti ajutatoare ce usureaza mutarea aparatului.

Cand am vazut in serialul House of Cards cum se antreneaza cu aparatul acela de vaslit, am zis ca trebuie si eu sa caut un astfel de aparat. Sa vad cat costa si unde se poate cumpara si la noi in Romania.
Aparat vaslit Viking 3 AR-comanda online aici
Aparat vaslit Viking 3 AR

Pretul este putin piperat lei. Se poate achizitiona online direct de pe acest site.

Transportul coletului este gratuit. Livrarea se face in 48-72 ore aprox.

Aparatul de vaslit Viking 3 este aparat perfect mai ales daca faci comparatie intre calitate si pret.

Ce dimensiuni are ? Adica cat loc ocupa ? Aparatul de vaslit Rower Viking 3 AR are lungimea de 197,5cm, latimea de 53 cm si inaltimea 54 cm.

  Cine a folosit acest tip de aparat pentru antrenament acasa sau la sala ? Cat de repede se vad rezultatele ?  Aveti recomandari sau pareri pentru ceilalti cititori ai nostri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog