Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Ser termoactiv care elimina grasimile de pe abdomen si fese

Caut ceva care sa ma scape se colaceii de pe burta ? Dar pentru fese ce as putea folosi pentru reducerea dimensiunilor ?

Pe langa sport si alimentatie corecta se recomanda utilizarea de creme si geluri care ajuta la topirea straturilor de grasime si a celulitei.

De exemplu poti folosi crema numita "Nivelatione Slim Ser Termoactiv pentru abdomen si fese".

Este un produs cosmetic marca Farmona si acum e disponibil si la noi in Romania.

In prospect scrie ca are urmatoarele beneficii:
- ajuta la remodelarea feselor si a burtii/abdomenului
- topeste depunerile de grasime, colaceii,  rotunjimile excesive
- reda fermitatea pielii
- tonifica si ridica aspectul feselor
- trateaza celulita
- contribuie la subtierea taliei

Cum se aplica ? Se folosese acest ser termoactiv zilnic de 2 ori dupa dus. Se aplica in zonele cu probleme, se maseaza si se lasa sa se absoarbe.
Se repeta acest procedeu timp de 6 saptamani apoi timp de 1 luna se mai foloseste saptamanal de 3-4 ori.

Nivelatione Slim ser termoactiv cumpara aici
Nivelatione Slim ser termoactiv cumpara aici
Provoaca reactii alergice, iritatii ? Are contraindicatii ?

Persoanele care au pielea sensibila trebuie sa evite folosirea acestui produs.

 Toate persoanele care vor sa il foloseasca e necesar sa testeze pe o portiune mica serul remodelator pentru a observa reactia corpului.

 Pentru ca serul are efect de incalzire usoara si inrosire a pielii, se recomanda  sa puneti doze mici de ser la inceput. Pentru a evita efecte secundare e indicat sa cititi lista ingredientelor, in special daca suferiti de diverse alergii.

Se recomanda sa va spalati pe maini imediat dupa folosire, si evitati contactul cu ochii.

Ce ingrediente contine ? Serul Nivelatione Slim este fara parabeni. Are in compozitie Gotu Cola, Guarana, Actiporine 8G si Hot therapy system.

Ce pret are si unde se poate cumpara ? Un tub de 250ml de Ser Termoactiv Nivelatione Slim costa in jur de 36 lei. Se poate comanda online direct de pe acest site.

 Cine a folosit acest ser ? Cat de repede se vad rezultatele?   Aveti recomandari sau pareri pentru ceilalti cititori ai nostri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog