Faceți căutări pe acest blog

Campania cu vochere Biciclisti in Bucuresti te pune in miscare

Stai in Bucuresti si vrei sa fii biciclist ? Si sa iti cumperi o bicicleta mai ieftin cu ajutorul unui voucher ?
 Atunci trebuie sa afli de proiectul "Biciclisti in Bucuresti" lansata de Primaria Bucuresti.

Promotia dureaza in perioasa 27 aprilie 2018-31 octombrie 2018.

Toate persoanele pasionate de ciclism si care vor sa faca miscare in timp ce merg la munca sau se plimba prin oras au sansa sa urmeze trendul de mers cu bicicleta.

Chiar si Presedintele Klaus Johanis a mers zilele trecute la munca cu bicicleta.

Voucherul se poate primi de la Primaria Bucuresti.
Biciclete campania Biciclisti in Bucuresti
Biciclete campania Biciclisti in Bucuresti

Ce produse se pot cumpara cu voucherul ? Si unde ? Cei de la EMAG intra in aceasta campanie si lanseaza o gama uriasa de produse speciale potrivite  pentru barbati, femei si copii.

In oferta intra bicicletele si vehiculele electrice
Vehicule electrice campania Biciclisti in Bucuresti
Vehicule electrice campania Biciclisti in Bucuresti
toate avand reducere de pana la 40%.

In categoria vehicule electrice pe care le poti cumpara cu voucherul intra: scuter electric FreeWheel, Scooter electric cu leduri unele au viteza de 12 km/h, trotineta electrica, bicicleta electrica cu autonomie de 40km sau 70km,

 bicicleta electrica pliabila, moped electric cu autonommie de 60km, trotineta electrica pliabila, bicicleta electrica cu autonomie de 50km, skateboard electric cu 2 motoare, etc

Intreaga oferta se poate vedea direct pe acest link.


Cine a folosit deja voucherul ? Ce fel de vehicul ati cumparat ? Preferati bicicleta traditionala sau una electrica ?   Aveti recomandari sau pareri pentru ceilalti cititori ai nostri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Cauta pe acest blog