Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Arom Digest Slim -complex medicinal pentru echilibrarea greutatii corporale

Cum scap cat mai repede de burtica ? Gasesc ceva pentru scaderea poftei de mancare ? Ce noutati au mai aparut in domeniul slabirii ?

Cel mai nou produs recomandat pentru slabit este Arom Digest Slim. Este un produs romanesc marca Fares.
Este creat dupa o formula elaborata de Cornelia Decu Chaumont -expert in Aromaterapie Clinica.

In prospect scrie ca este un produs sub forma de pulbere cu urmatoarele beneficii:

- opreste pofta de mancare necontrolata, crescand senzatia de satietate
- ajuta digestia
- da o stare de liniste si echilibreaza somnul
- scade pofta de dulciuri/zahar
- imbunatateste aspectul pielii
Arom Digest Slim Fares pt slabit cumpara aici
Arom Digest Slim Fares pt slabit
cumpara aici

Ce contine ? In compozitia Arom digest slim sunt urmatoarele ingrediente: colagen hidrolizat, ulei esential din grapefruit, ulei esential de menta de camp, ulei esential din frunza de scortisoara, ulei esential de lime (lamaie verzi)

Cum se foloseste ? Se adauga in lichide sau in mancare ? Din pulberea de slabit Arom Digest Slim, in fiecare zi se ia o doza de 5g, cu lingurita dozatoare, si se amesteca cu 1 litru de apa plata. Aceasta cantitate obtinuta se bea in timpul zilei putin cate putin.

Cat trebuie sa dureze o o astfel de cura de slabit ?  Pentru rezultate vizibile se tine cel putin 3 luni de zile.

Ce pret are si unde se vinde ? O cutie de 80 grame de Arom Digest Slim costa aprox 70 de lei.

Se poate comanda online direct pe acest site cu produse naturiste.

Are contraindicatii ? Poate provoca reactii alergice ? In descrierea produsului nu se gaseste nimic despre contraindicatii sau efecte secundare, totusi, se stie ca NU se folosesc produse de slabit de catre femeile care sunt insarcinate sau alapteaza.

Nici persoanele alergice la ingredientele produsului nu ar trebui sa il utilizeze, pentru a evita eventualele stari de rau.

Cine a folosit deja aceasta pubere pt a slabi ? Va place rezultatul obtinut ? Gustul sucului obtinut este bun ? Aveti recomandari sau pareri pentru ceilalti cititori ai nostri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog