Faceți căutări pe acest blog

Lenjerii de pat elegante de culoare gri pe care merita sa le ai

Iti plac nuantele de gri? Atunci merita sa afli de site-ul  care are la vanzare cele mai frumoase seturi de lenjerie de pat.

Ai sansa sa iti cumperi  o lenjerie de pat mai speciala, in culori luxoase si de cea mai buna calitate.

Dupa renumitul film 50 Shades of Grey se stie ca a devenit virala culoarea gri. Toata lumea prefera atat in garderoba zilnica cat si in articolele de home&deco culoarea gri in palete diferite.


O astfel de lenjerie de pat, schimba in cateva clipe intreaga atmosfera a dormitorului. Se poate folosi atat in casa si apartamente personale cat si in pensiuni de lux care pun accent pe confortul clientilor lor.

Lenjeriile de pat sunt pentru 2 persoane. Conform descrierii, pentru ca lenjeria de pat sa nu se decoloreze si sa-si pastreze culoarea originala, spalarea se va face ecologic, respectand instructiunile de pe ambalaj.

Lenjerie de pat moderna -cumpara de aici

Cat costa ? Preturile incep de la 99 de lei si pot ajunge si pana la 299 de lei.
In cazul in care cumperi produse cu o valoare mai mare de 299 lei, ai transportul gratuit.


Unele modele de lenjerie de pat au modele cu: inimioara, fundita, semne el si ea, dar si texte inscriptionate atat pe perne cat si pe invelisuri.

Am ales pentru acest articol 2 poze descriptive cu lenjeriile de pat care ne plac noua dar pe site-ul comerciantului aveti sansa sa alegeti ceea ce va place si care se potriveste cel mai bine cu stilul vostru.


Lenjerie de pat cu gri Passion comanda aici


Din ce material sunt fabricate?

Au in oferte lenjerie de pat din bumbac 100%, din micropercal, din amestec de bumbac si cearceafuri basics. Tot la ei poti cumpara atat cearsafuri separat cat si pilota.

Vezi intreaga colectie de lenjerii de pat pe acest site.

Dar ce inseamna micropercal ?

Ce este de fapt micropercalul ?

Este denumit "micropercal" tesatura din fibra de bumbac de cea mai buna calitate cu poliester. Felul in care este facuta tesatura este mai aparte adica  firul vertical este tesut cu un fir orizontal, rezultatul fiind un material mai des si mai fin.

 Va plac aceste modele de lenjerie de pat ?  Sunt confortabile ? Opinii ? Pareri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Cauta pe acest blog