Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Spray pentru dureri de gat la copii gama Pufy Puf Ingerasul

Copilul e racit, are gatul inflamat si se simte  rau ? Cauti o solutie naturista care se poate da copiilor deja de la varsta de 1 an ? Nimic mai simplu.

Foloseste spray-urile naturale Puffy Puf gama Ingerasul create special pentru a trata raceala si gripa la copii.

Este vorba despre gama produsa de Dacia Plant si poti alege dintre urmatoarele produse:

1 - Spray fara alcool Pufy Puf cu propolis si echinaceea. Recomandat in special copiilor.

Este un produs 100% natural, romanesc si este fara zahar.
In prospect scrie ca trateaza problemele respiratorii, gripa, bronsita, traheita la copii.
Spray de gat special pt copii trateaza gripa si raceala natural cumpara aici
Spray de gat special pt copii
trateaza gripa si raceala natural cumpara aici

 Este antiinflamator, antiseptic, antiviral. Intareste sistemul imunitar si dezinfecteaza gura si gatul inflamat. Scapa copilul de nasul infundat si respiratia greoaie.

Cum se utilizeaza ? In functie de varsta la copii de 1,2,3 ani se da 1 data 1 puf de spray in gurita de 2-3 ori in fiecare zi.

 La copii de 3,4,5,6,7 ani se vor da cate 1-2 pufuri de 3 ori pe zi. La copii cu varsta intre 7-14 ani doza este 3 pufuri de 3 ori pe zi.

Ce pret are sprayul care Pufy Puf cu echinacea si propolis ? Unde se gaseste ? O sticluta de 20ml costa in jur de 15 lei. Se poate comanda online direct de pe acest site cu produse naturiste.

In aceeasi gama este si Sprayul Pufy Puf Ingerasul cu Proplis si Musetel -costa tot in jur de 15 lei si se gaseste aici
Spray de gat special pt copii dezinfectant natural cumpara aici
Spray de gat special pt copii
dezinfectant natural cumpara aici


Sau Spray Pufy Puf cu Salvie pentru gripa si raceala la copii se vinde online aici. Acesta contine salvie si este recomandat pentru copii raciti dar alergici la propolis.
Spray pt caile respiratorii la copii cumpara aici
Spray pt caile respiratorii la copii
cumpara aici

Are contraindicatii ? Reactii adverse provoaca ? Atentie ! Copii alergici la propolis trebuie sa evite primele 2 produse. Pentru ei se recomanda sprayu-l cu salvie care elibereaza caile respiratorii inflamate de la raceala si gripa.

In rest produsul este natural nu ar trebui sa provoace nici un fel de efecte secundare.
 Cine a cumparat deja astfel de remedii naturiste pentru vindecarea copilasilor raciti ?
Va place efectullor ?  Sunt folositoare ? Opinii ? Pareri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog