Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

A aparut Super Slim supliment natural pentru slabit fara zahar, lactoza sau conservanti

Cauti un mod nou de a scapa de kilogramele in plus ? Vrei un remediu natural care ajuta la slabit ?

Poti incerca produsul numit Super Slim de la Helcor Bioline. In prospect scrie ca este un produs sub forma de capsule de slabit fara coloranti, fara conservanti artificiali si care nu afecteaza organismul in timpul curei de slabit.

Ce ingrediente contine Super Slim ? In compozitia produsului sunt: chitosan, ananas, crom, fenicul (lat.foeniculum fructus). Produsul este fara zahar, fara lactoza, fara coloranti.

Ce efecte benefice are ? Cum ajuta la slabit ?

- scade pofta de dulciuri
- opreste pofta de mancare
- regleaza nivelul zaharului din sange/glicemia
- este anticelulitic
- este calmat digestiv
- diuretic
Cumpara aici Super Slim pentru slabit
Cumpara aici Super Slim pentru slabit

Pentru cine se recomanda Super Slim ? Persoanelor cu greutate corporala mare cei care sufera de obezitate. Pentru efecte de slabire vizibile si de durata, se recomanda sa faceti sport si sa mancati corect in perioada in care folositi capsulele de slabit Super Slim.

Cum se foloseste ? Cate se iau si pe ce perioada ? De la ce varsta se poate folosi ? Se poate administra adolescentilor de varsta de 16 ani si adultilor. Zilnic se ia cu un sfert de ora inainte de mesele principale mic dejun, pranz si cina cate 1 pastila cu un pahar mare de apa. Cura se tine timp de 4-6 saptamani.

Ce pret are si de unde il cumpar ? O cutie de Super slim cu 30 de comprimate costa in jur de 44 lei. Se vinde online direct pe acest site.

Cine a folosit deja cu aceasta metoda pentru slab ? ? In cat timip se vad rezultatele ?  Va place ?  Opinii ? Pareri ? Reactii adverse ? Efecte secundare ati constatat ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog