Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Remodeleaza-ti corpul cu exercitii usoare cu placa de fitness multifunctionala

Cine isi doreste sa slabeasca eficient ? A aparut un aparat nou pentru fitness, cu care poti sa faci sport destul de usor.

Este vorba despre placa multifuncionala sport numita Dynagym. Il poti folosi pentru a te antrena in confortul casei tale.

Ce fel de exercitii poti face cu ea ? Il pot folosi chiar daca sunt incepator/oare ?

Placa de fitness Dynagym se poate folosi si de persoanele incepatoare dar si de persoanele pasionate de miscare si exercitii fizice cu experienta.

Funtioneaza pe baza de balansare si incorporeaza 5 aparate de fitness intr-un singur loc si anume: stepper, placa pentru echilibru, placa roller, placa twist, placa stretching.

 Pe langa placa are si un set de benzi de rezistenta.

Este ideal pentru sport si pentru femei si pentru barbati.
Placa fitness pentru antrenamente usoare -cumpara aici
Placa fitness pentru antrenamente
usoare -cumpara aici

Cu acest aparat de fitness iti poti antrena intregul corp: bratele, picioarele, abdomenul, spatele, posteriorul. Poti face pana la 100 de exercitii diferite cu acest minunat aparat de sport.

Cat e de eficient ? Conform descrierii poti face doar 15 minute desport cu aceasta placa si vei vedea cu ochii rezultate vizibile in cel mai scurt timp.
Placa fitness pentru antrenamente usoare -cumpara aici
Placa fitness pentru antrenamente
usoare -cumpara aici


Ce pret are si de unde se poate cumpara ? Placa Dynagym costa in jur de 299 lei. Se poate comanda online direct de pe acest site.
Antreneaza-ti si fi in forma maxima cu Dynagym
Antreneaza-ti si fi in forma maxima
cu Dynagym
Cine a slabit deja cu aceasta placa fitness ? Te-a scapat de burta ? Ai reusit sa ai bratele definite ? Face musculatura mai frumoasa ?  In cat timp se vad rezultatele ?  Va place ?  Opinii ? Pareri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog