Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Capsulele indicate pentru o digestie usoara

Ma doare stomacul pentru ca am mancat prea mult. Caut un tratament, un remediu ceva naturist. Ce sa folosesc ? Ce ajuta ?

Cei care isi doresc o digestie usoara si sanatoasa pot lua capsulele de la Fares numite "Digestie usoara". Aceste capsule sunt pe baza de compusi naturali care nu afecteaza sanatatea.

Prospect: In compozitia capsulelor sunt frunze de dafin, rizomi de obligeana, fructe de coriandru, radacina de gentiana, rizomi de ghimbir, extract de ananas, seminte de mustar alb, extract de Carica papaya standardizat in papaina.


Pentru ce sunt indicate capsulele pt digestie usoare ?
Capsule pentru digestie cumpara aici
Capsule pentru digestie
cumpara aici

Aceste pastile se recomanda in caz de digestie lenta, indigestie, probleme de hipoaciditate, balonari, greata, colici postprandiale care apar dupa ce ai luat masa, lipsa poftei de mancare, sau in caz de exagerarea cu mancare pentru ca ajuta la digerarea alimentelor dupa mese copioase (de sarbatori si ocazii festive)

Contraindicatii: aceste capsule nu ne recomanda persoanelor care au ulcer gastro-duodenal activ sau sunt sensibili la unul din componentele produsului.

Nu se va administra copiilor care au sub 12 ani, femeilor cu sarcina sau celor care alapteaza.Nu are reactii adverse.


Cum se foloseste? Capsulele trebuie luate dupa mesele principale cate 1 sau 2 capsule. Se iau doar in caz de nevoie.

Ce pret au? O cutie cu 30 de pastile costa in jur de 15 lei. Se poate cumpara in plafar, shopuri naturiste si farmacii.

Si pe net se poate comanda direct de pe site-ul  acesta.

 Cine a folosit deja produl ? In cat timp se vad rezultatele ?  Va place ?  Opinii ? Pareri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog