Faceți căutări pe acest blog

Therm Line Hydrofast -produs pentru retentia de apa si kg in plus

Cum sa scap de retentia de apa din corp ? Dar de surplusul de kilograme ?

O solutie care ajuta in asemenea cazuri, poate fi produsul numit Therm Line Hydrofast. Este un produs nou pe piata din Romania. Este marca Olimp Laboratories.

In prospect scrie ca are urmatoarele beneficii pentru sanatate :

- ajuta la slabire prin topirea stratului de grasime
- elimina excesul de apa
- detoxifica natural corpul
- elimina celulita
- ajuta corpul sa devina armonios si tonifiat
- imbunatateste digestia
- scade pofta de mancare


Ce ingrediente contine ? In compozitia suplimentului Therm Line Hydrofast sunt urmatoarele:
- cafeina anhidra, extract de urzica (capsaicina), extract de papadie (radacina), extract de cicoare (radacina), extract din struguri (seminte), extract din ardei iute Cayenne, extract din guarana, citrice, extract din piper negru Bioperine, extract din alga marina bruna.
Cumpara produsul aici
Cumpara produsul aici

Cum se foloseste ? Cate capsule si de cate ori se iau ?

Utilizarea acestu supliment este in felul urmator: 1 pastila se ia cu o jumatate de ora inainte de masa de la micul dejun si una inainte de cina cu cate 1 pahar mare de apa.

Are contraindicatii ?

Da, acest produs NU se foloseste de catre copii.

 NU se recomanda folosirea acestui produs de slabit de persoanele care au hipertensiune arteriala sau sufera de boli cardiace.

Persoanele care sunt sensibile la oricare componenta din acest produs sa evite folosirea acestuia pentru a evita reactii alergice, efecte secundare.

Ce pret are si unde se vinde ? O cutie cu 60 buc are un pret acceptabil. Se poatn pe cumpara online de la acest site cu produse bio naturiste. 

Cine a folosit deja astfel produse ?  Va place  efectul acestui produs ?  Opinii ? Pareri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct.

 Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. 

Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Cauta pe acest blog