Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Terra Liver ajuta ficatul, este fara gluten, fara lactoza permis in sarcina si diabet

Caut un remediu, un produs pentru ficat. Ce pot folosi care e bun si in caz de boala celiaca ? Daca am diabet ce pot folosi ? Dar daca am sensibilitate la lactoza ce pot folosi ?

Exista ceva supliment/medicament pentru ficat permis in timpul sarcinii sau daca alaptez ?

O solutie salvatoare la aceste intrebari poate fi suplimentul alimentar numit Terra Liver de la B!TONIC.  Probabil unii ii vor scrie numele brandului bitonic dar corect este B!TONIC cu semnul exclamarii in loc de i.

De ce recomandam acest produs ? In primul rand pentru ca este 100% natural din plante medicinale si isi face efectul vizibil rapid, intr-un timp scurt de la administrare
Terra Liver -produs pentru ficat comanda online aici
Terra Liver -produs pentru ficat comanda online aici
Ce pret are si de unde cumpar Terra Liver de la B!Tonic ? O cutie cu 60 de bucati costa in jur de 59,99 lei.

Se vinde online direct pe site-ul producatorului deci il puteti comanda online aici.

In prospectul produsului scrie ca are un triplu efect pentru ficat, bila si colesterol.

Este un produs pentru protectie hepatica pe durata intregii zile. Terra Liver este un detoxifiant natural, benefic functionarii organismului.

De ce ne place acest produs ? In primul rand pentru ca este recomandat si ajuta ficatul persoanelor care pana acum trebuia sa aiba grija ce fel de produs folosesc, de exemplu din cauza sensibilitatii la gluten (boala celiaca).

Cine poate administra Terra Liver pentru ficat, pentru ameliorarea si imbunatatirea activitatii ficatului, bilei, si reducerea colesterolului "rau" din organism:
Terra Liver -produs pentru ficat comanda online aici
Terra Liver -produs pentru ficat comanda online aici

- cei care sufera de diabet,
- femeile insarcinate si mamele care alapteaza (se stie ca mamele care alapteaza nu pot administra orice produs!)
- cei sensibili si cu intoleranta la gluten, la lactoza
- produsul nu contine zahar si nici gelatina
- poate fi adaugat in alimentatia persoanelor care urmeaza o dieta vegana sau vegetariana
- poate fi administrat si de cei care au probleme cu inima si tensiunea arteriala
- este bun si in caz de colesterol LDL marit pentru ca regleaza nivelul de colesterol.

Ce ingrediente contine Terra Liver ?

In compozitia capsulelor sunt urmatoarele ingrediente: colina, cinatine din anghinare, piper negru, turmenic.

Cum se foloseste, cum se administreaza ?

Cate se iau pe zi si pe ce perioada ? O cura se tine timp de 1 luna. In fiecare zi se ia 1 capsula dimineata si 1 capsula seara, cu cate 1 pahar mare de apa. Fiind un produs cu efect de detoxifiere, este foarte important sa ingerati capsulele cu apa, pentru a asista organismul in efortul sau de detoxifiere.


Nu scrie nimic despre contraindicatii si efecte adverse, totusi, persoanele sensibile la ingredientele produsului sa evite folosirea acestor suplimente.

Cine foloseste deja aceste produse ? Ati folosit deja Terra Liver ? Sau alte produse de la acelasi comerciant sau producator ? Asteptam comentariile cititorilor cu interes.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.


 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct.

 Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. 
Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog