Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Echipamente sport la reducere la Emag in perioada 17-22 octombrie

Cauti sa iti cumperi o bicicleta fitness, haltere sau echipamente sportive mai ieftin ? Sau vrei de mult timp un ceas smart cu gps si monitorizare a batailor inimii ?
O banca pentru abdomene sau o banda de alergare ? Sau o minge de fotbal sau de baschet de marca ?

Daca faci sport regulat sau cel putin vrei sa te apuci sa faci mai multa miscare si sa urmezi un stil de viata activ si sanatos  atunci trebuie sa afli de promotia lansata de Emag.

E vorba despre o campanie unde se aplica reducere de preturi pana la 40%.la articole sportive.
Durata campaniei este 17,18,19,20,21,22 octombrie .

Ce va fi la promotie ? In aceasta categorie poti alege din urmatoarele categorii de produse pentru sport:

- Fitness si aerobic : aici intra bicicletele fitness, benzi de alergat, aparate multifuntionale, banca abdomene, haltere, greutati si gantere fitness, accesorii, fitness,
echipament fitness pentru femei si barbati
Cumpara aici aparate pentru fitness si aerobic
Cumpara aici aparate pentru fitness si aerobic

- Articole pentru inot : costume inot pentru femei, barbati, copii si accesorii inot gen: labe inot, pluta, casca silicon,

- Sporturi de echipa : echipament sport pentru fotbal, echipament sport baschet, ghete fotbal, ghete baschet, mingi
Cumpara aici incaltaminte sport pentru femei si barbati
Cumpara aici incaltaminte sport pentru femei si barbati
Alege mingea preferata -adauga la cos aici
Alege mingea preferata -adauga la cos aici


- Sporturi cu paleta : rachete tenis, palete tenis de masa, imbracaminte si incaltaminte tenis, geanta sport, accesorii pentru tenis : racordaj,amortizoare vibratii, etc

Cumpara aici imbracaminte sport pentru femei si barbati
Cumpara aici imbracaminte sport pentru femei si barbati
- O alta categorie unde se ofera reducere este cea de alte produse sport : aici intra ceas fitness, ceas alergare cu GPS Heart Rate smart, ceas trainer, bidoane si shakere, manusi sport, casti sport, aparatori si protectii corporale si produse pentru nutritie sportiva.
Comanda cel mai cool ceas smart sport -adauga la cos aici
Comanda cel mai cool ceas smart sport -adauga la cos aici

In categoria Nutritie sportiva puteti cumpara: bautura energizanta, gel energizant, bautura proteica din lapte, tablete izotonice, tablete energizante, capsule cu aminoacizi si l-carnitina.

Prinde oferta cu reduceri aici.
Comanda produse energizante pentru sport -adauga la cos aici
Comanda produse energizante pentru sport -adauga la cos aici
  Cine a cumparat deja echipamente si aparate sportive ?  Va place efectul produselor ? Sunt bune si eficiente ? Merita banii ? Opinii ? Pareri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct.

 Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. 

Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog