Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Tarate de Psyllium organic - produs recomandat de Ligia Pop in caz de colon iritabil, constipatie

Vreti sa incercati un supliment alimentar organic pe baza de fibre ?

Aveti probleme de constipatie si sindrom de intestin iritabil ? Cautati ceva natural pentru glicemia si colesterolul mare ? Sau vreti sa va opriti cumva pofta de mancare necontrolata ?

Atunci va recomandam un produs Certificat Organic pe baza de fibre.

Este vorba despre suplimentul numit Tarate Integrale Psyllium. Este un produs marca Organic India si acum este disponibil si la noi in tara.

Este important de stiut ca produsul recomandat in acest articol, este un produs fara gluten, vegan, vegetarian. 100% natural pe baza de psyllium bio - semintele plantei Plantago Ovata.

Prospectul scrie ca are urmatoarele beneficii pentru sanatate:
- este produs fara gluten (gluten free bun si pentru celiaci), vegetarian, vegan
- ajuta digestia si reduce senzatia de foame
- este bogat in fibre solubile si insolubile
- este un produs recomandat persoanelor care sufera de sindrom de colon sau intestin iritabil (engl.Irritable Bowel Syndrome), dizenterie
Cumpara de aici Tarate Psyllium fibre fara gluten
Cumpara de aici
Tarate Psyllium fibre
fara gluten

- este recomand in caz de dieta sau regim alimentar pentru slabit
- curata colonul de toxine
- regleaza metabolismul
- elimina constipatia natural
- regleaza nivelul glicemiei si al colesterolului, dar si a trigliceridelor din sange

- previne si reduce riscul de cancer de colon si diverticulita (inflamatie sau infectie a diverticulului, o parte a intestinului gros)

Ce pret are si unde se gaseste produsul cu Tarate Psyllium Organic ?

O cutie de 100 grame cu 20 de portii costa aprox 38 de lei.

Se poate cumpara online pe acest site.

Cum se folosesc aceste tarate de psyllium ? Cum se mananca ?

In fiecare zi de 2 ori inainte sau dupa masa principala se pune cu 1 lingurita  (aprox 5 grame) de tarate intr-un pahar de apa sau suc de fructe natural.

 Se amesteca si compozitia obtinuta se consuma imediat. Apoi se recomanda sa mai bei inca un pahar cu apa. Este bine sa aveti grija sa va hidratati zilnic.

Contraindicatii are ? Atentionari ? Atentie! Produsul NU se inghite fara lichide pentru ca poate produce inecare. Nu lasati produsul in nici un fel la indemana copiilor.

Produsul Tarate de Psyllium integrale Organic India este certificat conform standardelor UE si este un produs nemodificat genetic adica este NON GMO.  

 Produsul este recomandat de renumita Ligia Pop , cunoscuta pentru promovarea stilului de viata sanatos, autoare a multor carti cu si despre nutritie.

Cartile scrise de Ligia Pop le poti cumpara aici (Retete vegane fara foc, Un ghid al detoxifierii in 15 zile, Jurnal de sarcina, Deserturi raw pentru parinti si copii, etc )

Cine foloseste deja acest remediu ? Va place efectul produsului ?  Cat e de eficient tratamentul ? Opinii ? Pareri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog