Faceți căutări pe acest blog

Scapa de punctele negre cu benzile de curatare Stop acnee de la Gerovital

Cum pot sa scap de punctele negre de pe fata ? Mai ales din zona nasului ? Ce sa folosesc ? Este ceva special creat pentru tineri, adolescenti care vor sa scape de cosuri si puncte negre ?

O solutie salvatoare poate fi setul numit Benzi curatare puncte negre. Face parte din gama de ingrijire a tenului si a fetei Gerovital Stop Acnee.

Prospectul scrie ca intr-un pachet sunt 8 bucati de benzi care au ca efect, indepartarea si eliminarea punctelor negre si eliberarea porilor.

Efectul este vizibil imediat dupa folosire. Tenul devine mai stralucitor, mai sanatos.

Intr-o cutie sunt 4 bucati de benzi de curatare pori si puncte negre de pe barbie si de pe frunte si 4 bucati pentru nas.

Nu contin parabeni. Ingredientul activ de pe benzile de curatre Stop acnee este acidul glicolic.

Cumpara de aici benzile care curata punctele negre Stop acnee
Cumpara de aici benzile
care curata punctele negre
Stop acnee
Cand se folosesc ? Aplicarea benzilor de curatare se recomanda sa fie utilizate noaptea.

Le pot folosi femeile si barbatii adulti dar si  adolescenti/adolescentele cu ten acneic.

Cat costa si unde se pot cumpara ?

O cutie cu 8 bucati de Benzi curatare puncte negre de la Gerovital are pretul de aprox 11 lei.

Se pot comanda online direct aici

 Cine foloseste deja acest remediu ? Va place efectul produselor Gerovital ?  Cat e de eficient tratamentul ? Opinii ? Pareri ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Cauta pe acest blog