Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Canticer -supliment alimentar anticancer antiinflamator antidiabet

A aparut un produs nou pe baza de plante medicinale care se recomanda ca tratament pentru diferite boli.

Medicina traditionala chineza numita si prescurtat TCM este de parere ca multe cauze care provoaca cancerul sunt legate de stilul de viata, mediul si alimentatia pe care o avem dar si tulpina emotionala.

Astfel au creat un supliment alimentar numit Canticer care se poate folosi ca adjuvant in urmatoarele boli: toate tipurile de cancer, inflamatii in corp, refacerea sistemului imunitar, boala de inima, diabet.

Prospectul Canticer scrie ca are urmatoarele beneficii pentru sanatate:
- opreste progresia boli -cancer
- ataca celulele canceroase si le tranforma in celule normale
- omogenizeaza sangele si qi-ul care are ca efect intarirea sistemului imunitar pentru a putea lupta organismul impotriva boli
- reda energia vitala a organismului
- reduce efectele secundare care apar in tratamentele conventionale
- mareste toleranta corpului in caz de chimioterapie radioterapie
Canticer -tratament naturist cancer, diabet, inflamatii comanda aici
Canticer -tratament naturist
cancer, diabet, inflamatii
comanda aici

Ce contine Canticer ?  Aceste capsule au la baza urmatoarele ingrediente: Momordica Charantia, Cactus (Opuntia dillenii Haw), Reishi (ciuperca extrem de rara cu efect puternic antitumoral), Semen Coisis, Hyriopsis Cumingii Leach, Fiveleaf Gynostemma Herb, Black Garlic (usturoi negru)


Cum se foloseste tratamentul cu Canticer ? Modul de administrare este un felul urmator. Se recomanda cate 3 capsule de 3 ori cu un pahar de apa calduta in fiecare zi cu o jumatate de ora inainte de a manca.

In timpul curei evitati mancarurile condimentate, reci sau fierbinti sau grase. O cutie contine 120 de bucati de pastile. Pentru un tratament de 2 luni ajung 4 cutii.

Se recomanda ca in momentul in care vedeti rezultatele de vindecare cu Canticer sa vorbiti cu medicul dvs pentru scaderea tratamentului cu alte medicamente.

Caut Canticer cat costa si unde se poate cumpara ?

O cutie are pretul de aprox 254 lei. Se poate comanda online direct de la acest magazin cu produse naturiste.

Cine foloseste deja acest remediu pentru cancer si sa  trateze diabetul, problemele la inima ? Va place efectul produsului ? Cat e de eficient ? Opinii ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog