Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Solutie extractiva din Ananas pentru purificarea si curatarea organismului

Vreti sa faceti o cura de detoxfiere si purificare a corpului ? Puteti incerca un remediu naturist produs aici in Romania si anume Solutia extractiva de Ananas.

Este produs de Favisan si in prospect scrie ca are numeroare beneficii pentru sanatate.

Ajuta la purificarea sangelui si a intestinelor, ajuta digestia, intareste psihicul. Este un produs natural bogat in bromelaina din Ananas -numit si fructul de aur.

Se poate folosi cu succes si in cura de slabire, in lupta impotriva celulitei.

Fiind o solutie bogata in minerala reechilibreaza organismul uman.

Contine triptofan si serotonina care ajuta la imbunatatirea starii pshice , reda cheful de viata, elimina simptomele de depresie si letargie, si chiar lipsa de concentrare.

Ce ingrediente contine aceasta solutie ? In compozitie sunt: ananasa, alcool, apa.

Cum se utilizeaza ? Cum il folosesc ?

Administrarea se face in fiecare zi de trei ori cate 1 lingurita mica de solutie se amesteca cu apa si se bea cu o jumatate de ora inainte de mesele principale: mic dejun, pranz si cina.

Dar cat costa si unde se vinde ?

Comanda de aici Solutie de Ananas pentru purificare
Comanda de aici Solutie
de Ananas pentru purificare
 O sticluta de 200 Solutie de Ananas are pretul de aprox 19 lei. Se poate cumpara online direct de aici

Cine a folosit deja aceasta solutie pentru eliminarea toxinelor si reechilibrare starilor fizice si psihice ? Va place efectul benefic ? Ceva opinii ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. 
Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog