Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

A aparut o crema noua care remodeleaza coapsele si soldurile Supless

Daca ai celulita si cateva kilograme in plus pe sold si coapse articolul asta e pentru tine. Stim despre ce e vorba. Si noi luptam impotriva celulitei si a aripioarelor din zona soldurilor ....

Azi am descoperit o noutate in domeniul produselor cu efect de slabire si modelare corporala. Este vorba despre Crema Supless Remodelanta Coapse si Solduri de la Gerocossen.

Este un produs cu efect termic incalzitor si flaconul are 400ml.
Daca ai incercat si alte creme pentru subtierea stratului de grasime de pe picioare si solduri sti ce inseamna "Efect termic".

 Daca nu, iti spunem noi. Inseamna ca este o crema care se aplica in strat subtire pentru ca odata ce incepe sa se absoarba 3-5 minute pielea ta se inroseste si incepe sa se incalzeasca.
Cumpara de aici Supless Crema remodelatna coapse solduri
Cumpara de aici Supless Crema
remodelatna coapse solduri

Pentru a vedea cat de bine "rezisti" in fata unei sedinte la tine acasa cu aceasta crema iti recomandam sa aplici la inceput doar pe o zona mica de exemplu pe 1 picior in jurul coapsei si vezi cum iti raspunde organismul.

Efect bun are, garantat, doar ca trebuie sa sti sa rezisti la "caldura".

Ingredientele la baza cremei Supless sunt: alge (lat.Fucus Vesiculosus), Cafeina si Iedera .

Toate au efect de eliminare a celulitei si redarea fermitatii, tonusului pielii.

Are contraindicatii? Aceasta crema remodelanta si anticelulitica Nu se aplica daca aveti pielea iritata, cu leziuni sau fragilitate la nivelul vaselor sanguine.


Cat costa si unde se gaseste? Pretul este de doar 25.90 de lei. Se poate comanda online direct aici 

Cum se foloseste ? Se aplica intr-un strat foarte subtire prin masaj in zona soldurilor si coapselor. Foarte important !
Spalati-va pe maini imediat dupa aplicare cu apa din abundenta si aveti grija sa nu va stergeti la ochi pana aveti crema pe maini...pentru ca "arde"   si va poate afecta ochii.

Este un produs fara parabeni. Testat dermatologic cu eficacitate dovedita. Este produs in Romania.

Cine a folosit deja aceasta crema remodelanta ? Va place efectul ?

  Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.


 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. 
Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog