Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

A aparut Beautin Colagen Lichid imbogatit cu magneziu -recomandat de Carmen Bruma

Dupa succesul incredibil al produsului pentru infrumusetare pe baza de colagen lichid de la Beautin MyElements *(vezi articol aici), a aparut un nou produs pentru persoanele doritoare de mentinerea a tineretii si frumusetii.

Ideal pentru fermitatea pielii, prevenirea ridurilor, articulatii sanatoase si par frumos stralucitor.


Produsele sunt recomandate de faimoasa Carmen Bruma. Create dupa o formula avansata cu magneziu ambele lichide de baut pentru frumusete au ambalaj nou si imbunatatit.

Este vorba despre Beautin Colagen Lichid cu mango si pepene galben + Magneziu si Beautin Colagen Lichic cu vanilie si capsuni+ magneziu. Sunt 4 beneficii intr-un singur produs pentru frumusete completa.
Comanda de aici Beautin  Colagen lichid cu aroma de vanilie si capsuni + Magneziu
Comanda de aici Beautin
Colagen lichid cu aroma de vanilie
si capsuni +
Magneziu

Prospectul scrie ca Beautin Collaggen este o solutie lichida creata pe baza unei formule inovatoare de colagen, vitamine si acid hialuronic care contribuie la imbunatatirea frumusetii femeilor si a barbatilor. Adaosul de magneziu vine in ajutorul stilului de viata activ, munca activa (fizica si mentala), antrenamente, exercitii si miscare din plin.

Dar de ce merita sa folosesc acest produs de infrumusetare ? La ce ma ajuta ?

Lichidul Beautin colagen este un produs care ajuta la sanatatea parului (par stralucitor), unghiilor, ajuta articulatiile, si pielea devine sanatoasa si stralucitoare.

Adaosul de magneziu imbunatatesteste functionarea musculaturii si a oaselor. Reduce oboseala si extenuarea, creste rezistenta organismului pentru mai mult timp, tonifica si previne crampele musculare.
Cumpara de aici Beautin  Colagen lichid cu aroma de mango si pepene galben
Cumpara de aici Beautin
Colagen lichid cu aroma de mango
si pepene galben +
Magneziu

Cum se foloseste beautin colagen lichid cu magneziu ?

Si pentru cat timp? Ce durata ? Se poate  utiliza pe o perioada de 12 saptamani.

In fiecare zi se ia o doza mica de 30 ml care ajunge in capacul sticlutei in care se afla "lichidul beautin colagen" pentru rezultate vizibile si de efect.

Solutia se poate bea asa simplu sau se poate adauga la un pahar de apa si consuma imediat.

Ce gust are? Produsul este disponibil in 2 variante adica are gust de capsuni cu vanilie sau mango cu pepene galben. Este un supliment alimentar delicios care mentine organismul mai tanar, plin de viata, frumos si sanatos.

La ce pret se poate cumpara? Si unde se gaseste? Unde se vinde? Flaconul Beautin Colagen Lichid cu Magneziu (ambele formule) costa in jur de 149.90 lei. Se poate comanda online direct la acest magazin naturist.

Ce ingrediente contine? In compozitia lichidului de infrumusetare Beautin Colagen Magneziu sunt : apa purificata, Peptan Colagen (colagen hidrolizat de tip I sub forma de peptide din peste), sirop de glucoza, magneziu, vitamina C, acid hialuronic, aroma (mango, capsuni), zinc, vitamina B3, vitamina A, vitamina B6, biotina. NU are gust de peste ci are aroma de fructe.

Are contraindicatii ? Efecte secundare? Produsul nu este recomandat persoanelor care au alergie la peste pentru a prevenii reactiile alergice.

Cine a folosit deja astfel de capsule ? Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.
 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. 
Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog