Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Stiati ca exista pesmet fara carbohidrati ?

Cand te apuci de dieta sau cel putin incerci sa mananci sanatos stii ca unul dintre alimentele care trebuie de obicei eliminate din lista sunt faina, pastele si pesmetul din faina alba. Da, adica produsele alea care ii dau de multe ori cel mai bun si adictiv gust mancarii :)

 Visati sa mancati o portie de mancare facuta pane dar care sa nu ingrase ? Trebuie sa aveti grija mereu la alimentele pe care le consumati, ca sa fie #faragluten, #farazahar, etc? Cautati alimente pentru celiaci?

Ei bine aflati ca exista pesmet fara carbohidrati pe care il poti folosi la prepararea snitelelor.

Dar din ce e facut acest pesmet Nocarb ? Prospectul scrie ca are in compozitie urmatoarele ingrediente : fibre alimentare (celuloza), turmenic, reglator de aciditate: acid citric.

Pesmet fara carbohidrati se poate cumpara de aici
Pesmet fara carbohidrati
se poate cumpara de aici
Bine de retinut !. Acest pesmet este fara carbohidrati, fara zahar, fara gluten, fara alergeni, fara soia, fara amidon, fara lapte.

 Deci e ideal in alimentatia celor care incearca sa manance dupa diete speciale:
celiaci, intoleranta la gluten, lactoza, soia, etc.

Cum se poate folosi ? Adica in ce fel il gatim ? Pesmetul Nocarb il poti folosi inlocuind cu succes pane-ul la snitele, vinete pane, cascval pane, galuste cu prune, spaghete cu pesmet etc.

In datele nutritionale scrie ca are urmatoarele valori : 172 kcal/100 gr, 73 g fibre alimentare, 6,4 gr proteine, 0,01 g sare.

Ce pret are si unde se gaseste ? Unde se vinde ? Un pachet de 375 gr de pesmet fara carbohidrati No Carb costa in jur de 22 de lei. Se poate cumpara online direct la acest shop online specializat pe produse fara zahar, fara gluten, etc.

Cine foloseste astfel de produse ? Va plac ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog