Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Centura cu turmalina - tratament eficient pentru dureri gat, spate, articulatii

Lucrati mult si simtiti ca va doare gatul si spatele? Sau genunchii si articulatiile va creeaza probleme? Cautati o solutie salvatoare care sa nu fie pastile si totusi sa fie ceva natural ?

Atunci incercati centurile cu turmalina ! Ce sunt centurile astea ? Sunt niste dispozitive speciale care au in compozitia tesaturii lor, insertii de cristale din piatra teraputica numita turmalina. (Cristale semipretioase cu proprietati terapeutice deosebite). Numele corect este turmalina nu turmakina.

Prelucrata cu tehnologia moderna, sub forma de "turmalina lichida", insertiile de cristale semipretioase imbogatesc puterea de vindecare a acestor centuri fiind utile in diverse tratamente medicale. Centurile cu turmalina se pot achizitiona si separat, si in set.



Set centuri cu turmalina
Set centuri cu turmalina
De exemplu setul de centuri cu turmalina contine 6 piese: un brau -centura ce se pune pe talie, o centura cervicala care se pune pe gat-spate, 2 centuri cu turmalina pentru genunchi si 2 piese pentru incheieturile mainilor.

Ce pret au si unde sunt la vanzare produse cu turmalina ?

De unde le pot comanda? Se pot cumpara online direct de la acest site .

Dar la ce folosesc? La ce sunt bune? Ce efecte teraputice au? De ce le-as folosi? Ce vindeca ?

Centura cervicala turmalina vindeca durerea de cap, gat, umeri brate
Centura cervicala turmalina
vindeca durerea de cap, gat, umeri brate
Centurile care contin cristale de turmalina in urma contactului cu corpul uman emit ioni negativi si un camp magnetic fin de joasa intensitate care intra in straturile pielii, si aceste emanatii elimina inflamatiile si durerile din corp.

Prospectul centurilor cu turmalina scrie ca ajuta la relaxarea muschiulaturii, imbunatateste circulatia sanguina, intareste sistemul imunitar, activeaza meridianele energetice ale corpului, elimina rigiditatea articulara, elimina durerile de la nivelul mainilor, gatului, spatelui, genunchilor, ajutand la libertatea de miscare fara durere.

Dar care centura la ce se aplica?

Fiecarea are alta intrebuintare?

Centura cervicala cu turmalina - te scapa de durerea din umeri si brate, si durerea de gat (gat intepenit) mai ales din cauza stresului si munca in exces, inlatura durerea de cap, migrena, relaxeaza si estompeaza starea de oboseala si stres, imbunatateste circulatia sanguina din zona cervicala (incheieturile de sus a coloanei vertebrale, tendoanele din zona aia suporta practic efortul de sustinere a capului, si a mainilor, in special in cazul persoanelor care sta mult intr-o pozitie fixa [ soferi, informaticieni, contabili, cei care efectueaza orice munca de birou stand fixat pe coate sau pe antebrate, capul plecat, etc.)

Genunchierele cu turmalina elimina durerile si inflamatiile articulatiilor de la nivelul genunchilor, imbunatatesc flexibilitatea tendoanelor, usurand miscarea, fac posibila o miscare mai agera, mai tinereasca, mai vioaie.
Genunchiere cu turmalina ideale pentru tratamentul  inflamatiilor si durerilor  de genunchi
Genunchiere cu turmalina
ideale pentru tratamentul
inflamatiilor si durerilor
de genunchi 

Centura abdominala cu turmalina este recomandata pentru vindecarea si tratamentul durerilor si tensiunilor simtite in aceasta zona, se poate folosi pentru ameliorarea discopatiilor, traumatismelor, afectiunilor la nivelul musculaturii paravertebrale lombare.

In traducere libera, acestea sunt tendoane si musculatura cu rol de sustinere si mentinere a miscarii intregului corp cand suntem in picioare, sau a partii de sus a corpului in pozitia sezut.  Si aceasta partea a corpului este supus unui stres enorm si efort sustinut, datorita modului sedentar de viata.

Centura recomandata pentru aceasta zona, Imbunatateste circulatia sanguina si limfatica in zona lombara si sacrala, ajuta rinichii, elimina durerile provocate de afectiunile renale, elimina constipatia, amelioreaza durerile resimtite in zona pelviana, inclusiv durerile provocate de afectiuni ginecologice in cazul femeilor.

Ajuta la reducerea stratului de grasime de pe burta (abdomen), ajuta la mentinerea greutatii ideale. Contribuie la procesul de recuperare in caz de afectiuni reumatologice si ortopedice.


Cine poate folosi centurile cu turmalina ? Oricine le poate folosi pentru tratament ? Au contraindicatii? Pot avea efecte secundare?

Centura lombara cu turmalina
Centura lombara cu turmalina
Centurile cu turmalina NU se folosesc in urmatoarele cazuri : femeile care sunt insarcinate sau cele care alapteaza, persoanele care au febra, au predispozitie la hemoragii, cei cu afectiuni dermatologice, si persoanele afectate de hipertiroidie.

Persoanele care au afectiuni la nivelul inimii sa foloseasca aceste produse cu precautie.

Atentie  ! Nu folositi produsele mai mult timp decat este indicat si nu le folositi in nici un caz cand dormiti.

Efectele vindecatoare apar deja dupa prima sedinta de terapie cu centura cu turmalina.

Ce pret au si unde se gasesc ?

De unde le pot achizitiona?

Se pot cumpara online direct de la acest site specializat pe produse cu turmalina, cosmetice, produse de igiena, suplimente naturale.

Cine foloseste deja ca mod de tratament produsele care contin turmalina ?
Ati cumparat acest gen de produse, le-ati folosit, v-au fost de folos ? Si-au facut efectul ?

Asteptam pareri si opinii mai mult sau mai putin obiective, comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog