Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Tonix Pro - cel mai bun hepatoprotector si regenerant

Azi am descoperit un produs nou recomandat celor care vor mai multa energie pe timpul zilei.
Suplimentul alimentar detoxifica, curata ficatul de toxine si regenereaza organsimul. E vorba de Tonix Pro.

Este un produs nou sub forma de flacoane mici care sunt ideale de folosit mai ales in perioade de lucru stresante, oboseala fizica si mentala, anxietate si nervi in timpul examenelor, dar si in perioada antrenamentelor intense, dieta deficitara sau convalescenta. Tonix Pro este solutia pentru recuperarea eficienta dupa efort intens sustinut.

Ce beneficii are? De ce merita sa il folosesc? Prospectul scrie ca Tonix Pro scade senzatia de oboseala si extenuare (fizica sau mentala), accelereaza procesul de detoxifiere a ficatului, elimina toxine din corp, imbunatateste activitatea sistemului imunitar si reduce stresul oxidativ.
Comanda de aici Tonix Pro pentru mai multa energie si pofta de viata
Comanda de aici Tonix Pro
pentru mai multa energie
si pofta de viata 

Dar ce contine? Din ce e produs, ce are in compozitie? De ce e atat de bun?

Ingredientele la baza produslui Tonix Pro sunt urmatoarele: L-arginina, L-glutation reduc, N-acetil L-cisteina, extract din radacina de curcuma *(Turmenic zis in latina Curcuma Longa Lin -min 70% curcumina, indulcitor natural Stevie rebaudiana.

Cum se utilizeaza? Cate pe zi? Administrarea zilnica este de 1-2 flacoane, Se
recomanda utilizarea lor dimineata la mic dejun sau la masa de pranz.

Produsul este intr-un flacon. Modul de folosire este putin mai special. Adica insurubati capacul care duce la eliminarea pulberii in interiorul flaconului care contine un lichid.

Comanda de aici Tonix Pro pentru mai multa energie si pofta de viata
Se poate comanda online direct de aici
Se agita pentru 10 secunde flaconul. Se deschide capacul si amestecul obtinut se consuma imediat. In cazul in care gustul vi se pare prea puternic se poate amesteca cu putina apa.

Cat timp se iau aceste doze de regenerare? O cura trebuie sa tina timp de 15 zile. Are contraindicatii? Atentie! Nu depasiti doza de 3 flacoane pe zi.

In cazul in care aveti alergii la oricare ingredient din produs, e recomandata evitare folosirii acestui supliment.

Cat costa si de unde il pot cumpara? O cutie cu 15 flacoane Tonix Pro are un pret de aprox 37 de lei.

Se vinde online direct la acest shop cu alimente si bauturi naturale, alaturi de alte suplimente alimentare pentru slabire si definire musculara.


 Cine si-a cumparat deja cosmetice cu aloevera marca Bottega Verde ? Ce parere aveti despre ele ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog