Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Bicicleta Fitness stationara cu 60% reducere

Visezi sa ai in casa o bicicleta fitness cu care sa te antrenezi in confortul casei tale ? Azi am gasit o oferta interesanta.

E vorba de o bicicleta stationara Fitness pe care ai ocazia sa o cumperi mai ieftin. Adica promotia este de 60 % reducere din pretul initial.


Despre ce fel de bicicleta de camera e vorba?  Este o bicicleta Fitness fixa 7006. Este ideala pentru exercitii in special pentru cresterea musculara la nivelul picioarelor. Ajuta la slabit si la eliminarea grasimii din zona abdomenului.

Are un ecran LCD care arata timpul, viteza, distanta parcursa si caloriile arse.

 Ghidonul este reglabil cu invelis cu spuma, comod, pedalele de pot fixa, Saua este moale iar scaunul se poate regla la inaltimea dorita in functie de utilizator.
Comanda bicicleta fitness direct de aici
Comanda bicicleta fitness
direct de aici

 Bicicleta fitness are si o roata cu care se poate schimba nivelul de rezistenta.

Greutatea bicicletei este de 21,26 kg. Greutatea maxima pe care o poate avea utilizatorul este de 100 de kg.

Este un aparat de antrenament ideal mai ales daca nu ai timp sa mergi la sala de fitness si incerci totusi sa faci miscare cand ai putin timp liber.

Ce rost are sa pedalezi cu o bicicleta de camera? In primul rand iti imbunatateste starea, circulatia sanguina, digestia si iti face picioarele mai frumoase.
Elimina senzatia de maini si picioare reci.
Cumpara bicicleta fitness direct de aici
Cumpara bicicleta fitness
direct de aici

Arde grasimile si te mentine mai tanar/a si in forma. Te ajtua sa arati senzational in costum de baie sau in rochii elegante.

Elimina tensiunea, stresul si depresia...deci merita sa investeti intr-un astfel de aparat.

Ce pret are si de unde se poate cumpara ? Aceasta bicicleta Fitness stationara a avut pretul vechi destul de piperat.

Acum cu 60% reducere. Se poate comanda online direct de la acest magazin online.


 Cine si-a cumparat deja astfel de aparate de fitness pentru exercitii si miscare ? Ce parere aveti despre ele ? Noi am investit deja intr-o bicicleta sport de camera si cand avem putin timp liber pedalam in linistea casei noastre. Va recomandam si voua.
Alege si cumpara de aici bicicleta fitness online
Alege si cumpara de aici
bicicleta fitness online

In cazul in care vreti sa va alegeti o bicicleta din mai multe modele (magnetica, ergonomica, spinning etc) puteti prinde oferte interesante direct la acest magazin online.
Reducerile de pret sunt intre 20 -40% si se ofera si carduri cadou.

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog