Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Beauty Help -formula de colagen pentru frumusete cu ultra complex 9 in 1

Vreti sa aflati ce mai e nou in domeniul produselor de infrumusetare ? Ei bine aflati ca a aparut un supliment alimentar pe baza de colagen. Este sub forma de pudra /pulbere din care se face un shake delicios si care are la baza o formula concentrata care ajuta la mentinerea tineretii si recapatarea frumusetii din interior. Face parte din produsele nutricosmetice  de lux care se bea.

E vorba de produsul Beauty Help produs de Zenyth Pharma. Cel despre care va scriem in articol are gust de capsuni.*(exista si varianta cu gust de ciocolata-aici revenim). Produs recomandat si de vedeta Andreea Marin in centrul ei de infrumusetare.

La ce e bun? La ce ajuta si cum functioneaza? Prospectul
Beauty Help Strawbery scrie ca are urmatoarele efecte benefice:
- are efect antiage, adica opreste procesele imbatrinirii
- netezeste ridurile fine de la nivelul fetei, bustului
- pielea devine mai intinsa, sanatoasa, mai elastica, mai fina
- ajuta la eliminarea petelor de pe piele cauzate de bronzare sau petele de batranete (pele maronii de pe fata, maini, bust)

- trateaza acneea usoara si ajuta la vindecarea urmelor lasate de cosuri/acnee
- contribuie la accelerarea sintezei de colagen din organism care duce la refacerea aspectului pielii
- imbunatatesete circulatia la nivelul capilarelor
- ajuta la vindecarea petelor rosii provocate de cuperoza
- e bun si pentru vindecarea unghiilor fragile si la intarirea firului de par
- micsoreaza polii dilatati
- imbunatateste sistemul imunitar
- ajuta circulatia sanguina si sistemul osos
Cumpara de aici Beauty Help Zenyth pudra cu colagen care infrumuseteaza
Nutricosmetice de lux pt frumusete
comanda de aici

Ce ingrediente contine ? Acest produs este fara gluten si fara zahar, fara lactoza, fara soia. Nu contine zahar si nici indulcitori artificiali sau aditivi chimici adaugati.

Are in compozitie urmatoarele: colagen bioactiv hidrolizat, acid hialuronic, ceromizide, resveratrol, vitamina E, astaxantina, coenzima Q10 (Kaneka), vitamina C, glucozamina, inulina, FOS (prebiotice), condroitina, pudra din suc de morcovi purpuriu, pudra din suc de capsuni, aroma naturala de capsuni si extract de Stevia rebaudiana.

Cum se foloseste? Cum se mananca, sau se bea? Si pentru cat timp se consuma? Modul se administrare recoamandat pentru efecte optime si vizibile este de 3 luni de zile. In fiecare dimineata se amesteca cu 1 lingurita dozatoare de 15 g intr-o ceasca mare de ceai, suc natural sau iaurt si apoi se consuma imediat. E foarte important ca pe parcusul zilei sa consumati apa, lichide din belsug (2l)

Poate folosi oricine Beauty Help pudra care infrumuseteaza? Contraindicatii: NU se va da copiilor, femeilor care sunt in perioada de sarcina sau alaptare. Cine are alergie la crustacee (glucozamina e obtinuta din ele) sau la oricare alt ingredient din produs trebuie sa evite consumare acestei pudre pentru evitare reactiilor alegice, efectelor secundare.

Comanda de aici Beauty Help Zenyth pudra cu colagen care infrumuseteaza
Asa arata cutia produsului
Beauty Help -colagen
frumusete din interior
Ce pret are si de unde se poate cumpara? O doza de 300 gr de Beauty Help Zenyth costa in jur de 194 lei. Se poate comanda online direct de la acest shop cu produse naturiste. Ofera livrarea coletului gratuita.

 Ce parere aveti despre nutricosmeticele de lux, produsele cu colagen
, va ajuta ? V-a fost de folos acest review ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariifacebook, google plus, twitter) asociate blogului.
le cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media

(Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog