Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Golden Oils -suplimente din alge cu omega 3 si vitamina E - recenzie de produs fara gluten

Inainte de Craciun am avut ocazia sa primim un pachet de capsule marca Btonic care le-am incercat si desigur acum urmeaza sa scriem cate o recenzie despre ele. O parere personala despre ce efecte reale au asupra organismului.

Nu e acelasi lucru cand scrii despre un produs care iti place si vrei sa afle si altii despre existenta sa, sau ai ocazia de a testa personal pe "propria piele" capsule -suplimente alimentare ca sa vezi cum te simti de la ele si daca le mai recomanzi si altora sau nu.

Promotie la setul de ingrijire a parului Masterline Crystal Shine Profesional

Cauti produse cosmetice si produse de ingrijre personala mai speciale? Vrei sa incerci produse diferite ?
Atunci iti recomandam setul de produse pentru ingrijirea parului Masterline Crystal Shine.

Intregul pachet contine un sampon Marterline 400ml, Masca de par 250ml, Ser pentru par cu Cristale lichide, un ulei de par 250 ml si gratuit ofera cadou un ulei de argan cu baobab si in de 7,5ml.

Ocazie peste 3000 de produse bio si naturiste cu pana la 80% reducere

Vreti sa cumparati produse naturiste, superalimente, suplimente alimente si cosmetice la reducere ? Atunci aflati ca exista o promotie numita "Targul de Craciun" la acest magazin partener cu produse bio unde va puteti face cumparaturile pentru cadourile de Craciun.

Oferta este valabila pana pe 15 decembrie 2016. In aceasta oferta sunt peste 3000 de produse cu reduceri incepand cu 10% pana la 80%.

Forcapil -solutia salvatoare daca iti cade parului si ti se rup unghiile

Cautati un remediu bun pentru par si unghii ? Aveti parul uscat, deteriorat, fara stralucire ?

Vreti un tratament pentru caderea parului ? Unghiile se rup si cautati un tratament pentru aceste probleme  ?

Puteti incerca produsele din gama Forcapil.

Aparat de preparare a ceaiului - cadoul ideal de Craciun

Vreti sa cumparati ceva frumos de Craciun sau pentru o ocazie speciala si sunteti in pana de idei ? 

Daca doriti sa faceti o surpriza unei persoane amatoare de ceai cald la orice ora din zi si noapte, atunci va recomandam cel mai bun cadou pentru o astfel de ocazie. 
E vorba despre aparatele speciale de preparare a ceaiului,  Este un aparat modern, frumos si ideal pentru iubitorii de ceai. 
De exemplu aparatul de facut ceai Trisa Tea Time 6190 - are culoarea alba, are functie de mentinere.....articolul intreg il puteti citi aici...https://totuldespreceai.blogspot.ro/2016/12/aparat-de-preparare-ceaiului-cadoul.html

Pulovere pentru barbati cu tematica de Craciun

Unde gasesc bluze, pulovere pentru barbati de Craciun ?
Asa cum am promis in articolul anterior -Pulovere de Craciun pentru femei - azi venim cu cateva recomandari de pulovere de iarna tricotate ideale pentru un cadou frumos pentru barbati.

Am ales cateva modele de pulovere care au imprimeuri de sarbatoare.
 Desigur urmeaza si articolul cu pulovere pentru copii de Craciun...ca sa fie cate un articol pentru toata lumea :).

Ce este Rhodiola

Pentru ca doctor Oz a amintit in emisiunea lui ca unul dintre produsele care iti da energie este Rhodiola am decis sa scriu un articol pentru cei care nu stiu ce este si ce inseamna Rhodiola.
Rhodiola este o planta medicinala considerata si planta sacra. Are si denumirea de radacina de aur sau radacina artica, numele stiintific al plantei este Rhodiola Rosea.


Pulovere de Craciun -cadoul ideal pentru femei

A venit iarna. E frig afara si e timpul sa purtam haine mai groase. E vremea sa avem mereu un pulover frumos, sau un set intreg de bluze groase in dulap. Am ales 7 modele...una pentru fiecare zi a saptamanii :). Aici gasiti pulovere asortate de purtat de sarbatori pentru cupluri 
model Craciun.

Pentru ca in perioada Sarbatorilor de Iarna e la moda sa porti pulovere cu tema Craciunului, am cautat azi pentru voi special cateva site-uri unde se gasesc pulovere speciale de purtat de Craciun si Revelion.

Bicicleta portabila - cadoul ideal pentru sanatate la orice varsta

Cauti un cadou pentru tine si persoanele mai in varsta din familie ? Te preocupa sanatatea celor dragi ? Se stie ca odata cu inaintarea in varsta miscarea zilnica este foarte importanta pentru a prelungi viata si a pastra buna dispozitie a oricarui adult.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog