Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Stiati ca exista farfurie, cana si tacamuri pentru dieta ?

Azi am descoperit spre marea noastra surpindere pe un site, niste farfurii care sunt create special pentru persoanele care vor sa manance mai putin si tin cura de slabire.

Initial am crezut ca e doar o gluma, dar vazand site-ul ca e serios cu produsele, am zis ca trebuie neaparat sa va scriem despre aceste produse.

Suplimentul Acetyl L-carnitine ajuta silueta, creierul, ochii si memoria

Ce este si la ce se folosesc comprimatele Acetyl L-Carnitine ? Pentru ce sunt recomandate ? Substanta de baza din aceste suplimente alimentare este L-carnitina.

Acesta este un aminoacid conditionat esential care este prezent in majoritatea celulelor din organism, concentratii mai marei ce apar in creier, nervi, inima, ficat.

Licorice -radacina de lemn dulce creste rezistenta organismului la stres

Ce este si la ce este recomandata radacina de Licorice ? Este vorba de radacina de lemn dulce (lat. Glycyrrhiz glabra).
Azi va scriem despre niste suplimente alimentare pe baza de lemn dulce Licorice produse prin
Prospectul scrie care are urmatoarele efecte benefice pentru organism:

Tranformare uluitoare Alina Boureanu a slabit masiv 40 de kg

De o vreme tot apare la stiri si emisiuni tv sotia fotbalistului Boureanu. E vorba de Alina, o tanara mamica a 2 copii, care a reusit performanta de a slabi 40 de kilograme dupa ce a nascut.

Vapour Rub -gel pentru respiratie usoara pentru copii dar si pentru adulti

La ce se recomanda produsul numit Vapour Rub ? Cand se foloseste ? Vapour Rub este un produs pe baza de ingrediente naturale care ajuta la desfundarea nasului la bebelusi, copii dar si la adulti. Este un produs extrem de eficient si folositor mai ales in perioada sezonului rece.

Exista 3 produse in categoria Vapour Rub.

Nu ai timp de sala? Cumpara-ti banda de alergat fitness pentru acasa

Vrei sa slabesti si tot zici ca nu ai timp pentru a merge la ore de aerobic, fitness sau la terenul de zgura. Tot cauti scuze ca nu e momentul potrivit acum sa te apuci de sport, ca e vremea rea, ca deja e intuneric afara, ca ploua, ninge si nu poti merge la antrenament ?

Dar pe undeva visezi sa slabesti si sa ai greutatea ideala ? Atunci nu mai ai scapare. I-ati o banda de alergat fitness, pe care o montezi la tine in camera, in casa/apartament sau chiar si la birou si poti te apuci de alergat zi de zi.

Self Tranformer. Devino propriul tau antrenor si nutritionist. - Carte de Narcis Cernea

Self Tranformer. Devino propriul tau antrenor si nutritionist.

Azi am descoperit o carte care da sfaturi de fitness si nutritie. E vorba despre cartea scrisa de Narcis Cernea si care are titlul "Self Transformer. Devino propriul tau antrenor si nutritionist".

Afa Stem - capsule cu efect antioxidant, opreste formarea celulelor tumorale

Ce suplimente nutritive putem folosi in cazul in care avem probleme grave de sanatate ? Exista ceva care vindeca si elimina tumorile ? Pot gasi ceva naturist pentru tratamentul cancerului ? Dar pentru prevenirea si ameliorarea bolilor gen Parkinson, Alzheimer, Adhd exista vreo metoda de vindecare ?

In gama produselor Herbagetica exista un supliment sub numele de Afa Stem. Creat special pentru regenerare celulara este recomandat pentru intarirea sistemului imunitar si este chemoprotector.

Produse cosmetice cu saruri naturale de la Marea Moarta -lapte de corp, crema anticelulitica, saruri de baie

Persoanele care cauta un tratament complet pentru ingrijirea corpului care are ca efect hidratarea si mentinerea pielii stralucitoare, elastica si sanatoasa, trebuie sa incerce macar odata in viata produsele cosmetice care au la baza saruri integrale extrase de la Marea Moarta.

Azi am ales pentru voi 3 produse de marca pentru ingrijirea corpului care merita atentia:

Scapa de sforait si apnee nocturna cu acest mini aparat

Cauti o solutie salvatoare pentru tratarea sforaitului ? Exista ceva cu care se poate scapa de sforait ? Cum pot elimina sau vindeca apneea in somn ? Exista la voi cineva in familie care sforaie ? Sau sufera de apnee in somn ?

Atunci stiti cat de deranjant poate fi atat pentru cel care are aceasta afectiune -pentru ca nu se poate odihni corect pe timp de noapte, dar si pentru membrii familiei care se pot trezi in toiul noptii din cauza zgomotului cauzat de sforait.

Kit pentru imunitatea copiilor -Borcanul copiilor veseli si Gatulet Fericit

Ce sa ii dau copilului ca sa nu raceasca in anotimpul rece ? Cu ce produse naturiste pot creste rezistenta copiilor in fata gripei si a racelii ?

Daca vreti sa folositi cele mai indicate produse care ajuta sistemul imunitar al copiilor care ii feresc de imbolnavire, mai ales in perioada toamna, iarna, primavara, atunci e bine sa incercati setul compus din 2 produse numit "Kitul pentru imunitatea copiilor".

Acest kit contine 1 Borcanul Copiilor Veseli 200 gr Prisaca si 1 buc Gatulet Fericit -Spray de cat pentru copii si adulti 20 ml.

Totul despre uleiul de Bergamota

Ce este bergamota ? La ce se foloseste ? Bergamota este un fruct care seamana la culoare cu lamaia, adica are coaja galbena, este de marimea portocalelor si are un parfum special.

Denumirea stiintifica a fructului este Citrus bergamia, si in engleza i se spune Bergamot Orange. Multi il aseamana cu portocalul amar.

Din acest fruct se extrage un ulei esential, numit ulei bergamota si este foarte des adaugat in produse cosmetice, geluri de dus, sapunuri, uleiuri pentru masaj si parfurmuri pentru aroma ei deosebita.

Lift Up – Crema antirid de zi si de noapte cu Acid Hialuronic Liftonin Xpress

Cautati cosmetice bio fara parabeni ? Vreti un tratament de eliminare a ridurilor care sa fie la pret acceptabil ? Daca va plac produsele cosmetice romanesti, atunci va recomandam noile produse de la Cosmetic Plant.

Este vorba de crema de zi Lift Up imbogatita cu acid hialuronic Liftonin Xpress si extract de magnolie. Cu aceeasi denumire exista si o versiune de crema antirid de noapte Lift Up, un ser cu efect de lift instant de reducere a ridurilor  si un demachiant sub acelasi logo LiftUp.

Cum slabesc vedetele ? Dieta Stela Popescu

In zilele trecute la o emisiune tv la Antena Stars, Oana Turcu a intrebat-o pe renumita doamna Stela Popescu ce face la vartsa de 80 de ani, de se mentine atat de bine.

Doamna Stela Popescu  a dat cateva sfaturi in pe care le-a urmat ea in viata si ce a facut pentru a slabi cand era nevoie.
Iata ce sa faca cei care doresc sa ajunga la rezultate identince:

Straordinaria -crema antirid cu Maxnolia si acid hialuronic

Vreti sa scapati de riduri ? Va doriti un ten frumos, mai tanar si hidratat ?

Atunci trebuie sa aflati de noua gama de produse cosmetice disponibile acum si in Romania. E vorba de crema pentru estomparea ridurilor Straordinaria.

Uractiv- produsul recomandat in caz de infectii urinare si probleme la rinichi

In cazul in care suferiti de infectie la nivelul cailor urinare e bine de stiut ca exista produse naturale ge sirop, suplimnete alimentare care trateaza cu succes astfel de afectiuni.
De exemplu pentru vindecarea infectiei urinare si eliminarea pietrelor de la rinichi sunt bune gama de produse Uractiv create de Fiterman Pharma.

Obecon diab -produs nou de slabit

Ce produse noi au aparut in domeniul suplimentelor dedicate slabirii ? Ce sa incerc pentru a elimina surplusul de kilograme ?

Persoanele care vor sa scape de kg in plus, pot incerca pe langa sport si alimentatie corecta, sa ia suplimente alimentare cu efect de accelerare a metabolismului si atingerea greutatii corporale ideale.

De exemplu, un astfel de produs este Obecon Diab lansat de SUN WAWE Pharma.

Bonilash -ser tratament pentru cresterea genelor

Vreti gene lungi, ce sa folositi ? Va cad genele? Am auzit la radio intr-o reclama, ca a aparut un produs nou care contribuie la cresterea naturala a genelor.

Am cautat informatii si am aflat ca este vorba despre serul tratament Bonilash.

Prospectul scrie ca acest ser, te poate ajuta sa ai gene mai lungi, superbe in doar 12 saptamani de tratament.

Hidrateaza, hraneste si regenereaza fibra firului.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog