Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Proenzi Artostop Rapid + contribuie la sanatatea articulatiilor

Cauti o metoda de tratament sa scapi de durerea la nivelul oaselor, ligamentelor si tendoanelor ?

Iti doresti sa te poti misca mai usor, elastic si flexibil ? Vrei sa scapi de durerea de la nivelul genunchilor, cotului , umerilor, mainilor, gleznelor ?

Odata cu inaintarea in varsta, organismul nostru are nevoie tot mai mare de suplimente alimentare, care refac depozitele de substante necesare pentru buna functionare a corpului.

*actualizat in 1 oct.2016: pretul cutiei de 180tb. a fost redus, citeste mai departe pentru detalii

Supliment - Formula speciala pentru piele, unghii si par

Cauti o solutie pentru o piele sanatoasa ? Iti doresti sa ai unghii puternice care nu se rup ? Vrei un par plin de volum si puternic ?

Atunci e posibil ca acest supliment alimentar sa fie solutia. Este vorba de niste capsule marca Solgar numite "Skin, nails & Hair -Advanced MSM Formula" - adica Forma avansata pentru piele, unghii si par.

Sampon si balsam pentru par des si stralucitor din lapte de capra

Ai parul rar si firele de par ti se rup ? Visezi la un par des si stralucitor ? Atunci iti recomandam 2 produse care remediaza aceasta problema. Este vorba despre un sampon si balsam de par care au la baza lapte de capra.

In prospectul Samponului cu lapte de capra scrie urmatoarele :
Laptele de capra a fost folosit in retetele de infrumusetare inca din vremuri vechi. Este o sursa de vitamine, minerale si nutrienti.

Are proprietati de regenerare a parului, este antiinflamator, antialergice si antibacteriene.

Esarfe, saluri, caciuli care te feresc de frigul de afara

Pentru a ne ingriji de propria sanatate si a celor dragi, nu ajunge doar sa avem grija doar de alimentatie sau sa luam suplimente nutritive cu vitamine si minerale.

E necesar sa ne imbracam mai gros si sa purtam esarfe sau saluri si caciuli mai ales toamna, iarna si primavara.

Schimbarea brusca de temperatura din zilele trecute ne obliga pe undeva sa purtam haine mai groase, geci si desigur fulare sau saluri.

Lipo Xtreme -fat burner -cel mai nou arzator de grasimi

Ce a aparut nou pe piata produselor de slabit ? Am vazut ca au aparut niste capsule noi pentru slabit numite Lipo Xtreme -Fat Burner care sunt disponibile acum si in Romania.
Prospectul scrie ca aceste pastile au un efect puternic termogenetic, care duce la arderea rapida a caloriilor si topirea straturilor de grasime. Acest proces duce la scaderea in greutate in mod natural.

Magneziu, Calciu si vitamina D3 necesare pentru muschi, nervi si oase

In perioada cand corpul si spiritul nu se simt bine, acestea au nevoie de o cantitate mai mare de minerale si vitamine. Este vorba de magneziu, calciu si vitamina D. Nivelul scazut al acestora din organism are  efect negativ asupra capacitatilor corpului.

De aceea avem nevoie sa folosim suplimente alimentare ce contin magneziu si calciu, vit. D3 pentru a asigura necesarul de minerale zilnice si sprijina buna functionare a muschilor, nervilor si a oaselor.

Dizolax laxativ natural-supliment alimentar ayurvedic

Ai probleme cu constipatia ? Digestie lenta ? Atunci ai nevoie de schimbarea alimentatiei si de folosirea unor produse/ suplimente alimentare care elimina aceste afectiuni.

De exemplu un produs natural ayurvedic indicat pentru aceasta afectiune sunt capsulele numite Dizolax. Prospectul scrie ca este un laxativ natural, care elimina senzatiile neplacute cauzate de constipatie, regleaza frecventa scaunelor fara a exercita o presiune marita asupra intestinelor.

Hanorace si treninguri sport pentru barbati la preturi bune

Am gasit un magazin online de imbracaminte care este specializat pe haine pentru barbati. Pentru ca printre cititorii nostrii sunt si barbati am hotarat sa va scriem despre posibilitatea de a cumpara hanorace, treninguri, pantaloni de trening ideale pentru antrenamente in aer liber sau la sala, dar si pentru purtarea zilnica pentru ca sunt calduroase si confortabile.

Cum a slabit cantaretul Wath'sUp 18kg ?

Zilele trecute a aparut o stire legata de ultima slabire spectaluloasa a unei vedete romanesti.  De aceasta data este vorba de What's Up. Numerele real Marius Ivancea e un cantaret in voga in industria muzicala romaneasca si a devenit foarte cunoscut prin intermediul melodiei sale"K la Meteo"(cu Andra),"Arme" cu Amna,si melodia "Taxi"

Eliminarea surplusului de kg cu Chocolate Slim -cu gust de ciocolata

Va intereseaza un produs de slabit care sa fie dulce si sa aibe gust de ciocolata ?

Suna bine, asa-i? Mai ales daca esti fan cioco. Recunoastem..si la noi ciocolata e "alimentul dulce interzis in dieta si totusi irezistibil" :)

Nutritionistii de multe ori chiar recomanda consumul de ciocolata in cantitati mici chiar si de cei care tin cura de slabire sau au un stil de viata sanatos.
Comanda Chocolate Slim aici

 Si asa ca sa aplicam utilul cu placutul, venim cu o noua informatie despre produsele de slabit. E vorba de Chocolate Slim.

Cat costa si de unde se poate cumpara ? O cutie de Chocolate Slim are un pret de aproximativ 120 lei. Se vinde online direct pe acest site...

Lives -Apple Pectin -slabeste cu pectina de mere

Intr-un articol mai vechi am primit mai multe intrebari si comentarii despre un produs de slabit. Era vorba de pectina de mar care ajuta la slabit si daca se mai gaseste undeva in Romania.

Ei bine am gasit un site care comercializeaza acest produs de slabit si il livreaza si la noi in tara, asa ca am hotarat sa va scriem si despre acest produs nou care ajuta in lupta cu kilogramele.
*articol actualizat in 20feb2019*

Detox Activ - reduce greutatea si regleaza colesterolul

Ce mai e nou in domeniul slabirii ? Probabil deja stiti ca mereu venim cu informatii noi, despre cele mai recente pastile/capsule si metode de slabire. Azi am descoperit inca un supliment alimentar, care contribuie la eliminarea surplusului de kilograme. E vorba de produsul Detox Activ.

Sapun natural cu ingrediente speciale. Ideal pentru ingrijirea corpului

Citisem zilele trecute un articol cu o statistica destul de ciudata. Se zice ca nu prea sunt oamenii interesati de sapunurile naturale, ci le prefera pe cele lichide. O fi adevarat ? Oricum am hotarat totusi sa scriem si sa promovam sapunurile naturale. Nu ne referim la cele pline cu chimicale, ci la sapunurile naturale, create aici in Romania.

Corsete si colanti cu efect modelator si subtiere

Pentru ca acest blog incorporeaza articole despre sanatate, slabire si articole sportive, azi venim cu un articol nou.
Am gasit un site cu haine unde poti cumpara haine si articole sportive care contribuie la modelarea si subtierea corpului.

Spray de gat pentru copii si adulti cu miere si propolis Gatulet Fericit

Te doare gatul ? Cauti o solutie naturista cu efect rapid ? Nici o problema. Am gasit un produs apicol care vine in ajutorul celor care vor sa vindece cat mai eficient senzatia de gat dureros si iritat.

E vorba de un spray de gat numit "Gatulet fericit". Bun si pentru copii si pentru adulti acest supliment este recomandat in tratamentul natural a simptomelor de gripa si raceala. Este un produs romanesc produs de Prisaca si este pe baza de miere si propolis.

Pachet de slabire si detoxifiere cu AbSlim si ulei de oregano

Ieri am primit un cadou surpriza de la unul dintre colaboratorii nostrii. E vorba de cei de la Plantum-magazin online specializat pe suplimente nutritive naturiste.

Pentru ca ne ocupam foarte mult cu tema sanatatii, slabirii si metode de tratament cu produse naturiste am fost super incantati de cadoul surpiza. In pachet era o cutie cu cele mai noi pastile de slabit de pe piata AbSlim -lupta cu kilogramele si o sticluta de ulei de Oregano Salbatic.

Autoimunizarea inainte de sezonul rece- articolul 2

Ieri am scris un articol despre modul in care putem sa ne autoimunizam organismul, sa-l pregatim sa reziste cu brio impotriva racelii, gripei si a nasului infundat.

Pentru ca primul articol devenise destul de lung am impartit articolul despre Autoimunizare in doua. Prima parte o puteti citi aici 

Autoimunizarea inainte de sezonul rece - articol 1

Vine toamna, apoi iarna. Si vremea incepe sa devina din ce in ce mai rece. Pentru a ne pregati organismul sa fie rezistent si sa nu se imbolnaveasca (raceala, gripa, etc) trebuie din timp sa ne autoimunizam. Zilele trecute la Observator Tv a fost o emisiune speciala unde s-a vorbit despre autoimunizare.

Ce este autoimunizarea ? Este procedeul prin care ne ajutam sistemul imunitar cu o dieta corecta si administrarea de  suplimente alimentare, ce contin vitamine si minerale, sa ne ferim de bolile care apar de obicei iarna din cauza frigului.

Untul de Arahide este permis in dieta

De multe ori am auzit ca daca mananci alune/arahide in cantitati mari te ingrasi. Un lucru e clar.

In orice dieta in care vrei sa slabesti, sa te mentii la o greutate ideala si sa ai energie pentru antrenamente care automat duc la dezvoltarea musculaturii, ai nevoie de arahide/alune sau unt de arahide.

In engleza se numeste Peanut butter si este un aliment sanatos bogat in grasimi sanatoase care ajuta la mentinerea sanatatii organismului.

Ghidul complet al plantelor medicinale si al bolilor pe care le vindeca -

Ce rol au plantele medicinale pentru sanatate ? Cum ne ajuta si de ce merita sa le folosim ?

Intr-o carte noua scrisa de scriitorul David Hoffmann putem gasi sfaturi clare cu ajutorul carora putem sa aflam totul despre diagnosticarea si tratarea multor afectiuni (de la diabet, depresie pana la tuse convulsiva) fara efecte secundare negative.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog