Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Castanul brazilian tonifica si arde grasimile

La ce se foloseste castanul brazilian ? Care e diferenta intre castanul romanesc si cel din Brazilia ? Produsul gasit sub forma de pulbere este facut din semintele fructului nativ din padurile amazoniene Paullinia Cupana.

 Produsul il mai gasiti si sub numele de guarana. Castanele din Brazilia au aspectul diferit fata de cel gasit la noi in tara si proprietatile sunt diferite, doar numele este asemanator.

Prospectul pudrei obtinute din castan Brazilian scrie urmatoarele:

Emilia Clarke Daenerys - tine dieta ?

Emilia Clarke Daenerys se infometeaza pentru a arata perfect in celebrul film Game of Thrones -zis si Urzeala Tronurilor.

In timpul filmarilor cand era invitata la diferite mese festive nu avea voie sa manance nimic din felurile de mancare puse pe o masa suedeza. In tot acest timp a baut doar ceai simplu fara zahar. Ceea ce e foarte greu si restrictiv.

SunMagB6 suplimentul alimentar bogat in magneziu si vit B6

Stiati ca lipsa de vitamine si minerale din organism ne afecteaza dispozitia si strarile de bine ? Cercetatorii au demonstrat faptul ca, oamenii care nu au in corp suficiente minerale si vitamine pot avea urmatoarele simptome: stare de indispozitie, tristete fara motiv, pesimism, lipsa de chef si entuziasm.

Pentru a remedia aceste stari negative e necesar sa consumam alimente sau suplimente care contin cu precadere magneziu si vitamina B6.

Cum te ajuta sa slabesti un blender personal

E vara si vremea e caniculara. Se poarta tot mai des costumele de baie.
Cine se apuca de dieta in aceasta perioada ?
Stim cu totii ca in aceasta perioada din cauza caldurii nu prea ai chef sa gatesti mult in bucatarie si nici sa mananci mult. Pentru persoanele care vor sa urmeze un stil de viata sanatos, cei care se apuca de sport si/sau au un orar de lucru foarte aglomerat ideea de a manca sanatos si corect este o adevarata provocare.

A aparut cartea Fluturi volumul 3 scris de Irina Binder

Incepand de azi 25 iunie 2016 se poate gasi, noua carte a celebrei scriitoare Irina Binder. Ajuns la volumul 3, cartea tine cititorii cu sufletul la gura despre  povestile de iubire dintre Irina si Robert. Cei doi intalnesc probleme in relatie, apar tensiuni ireconciliabile si sentimente devastatoare.

Autoarea Irina Binder face parte din vocea tinerei generatii din Romania. Cartile ei din gama Fluturi 1 si 2 au fost si sunt si acum pe topul vanzarilor bestseller timp de 3 ani.

Antioxivita - cel mai puternic antioxidant

Caut un produs natural care ajuta impotriva tumorilor, previne imbatranirea si ajuta sistemul imunitar. Ce sa folosesc ?

Un supliment alimentar numit Antioxivita -un produs inovativ, medaliat cu aur la Salonul de Inventica Mondial are nenumarate proprietati benefice pentru organism.

Conform prospectului, acest supliment ajuta la vindecarea urmatoarelor boli si afectiuni: regleaza nivelul colesterolului si al trigliceridelor, se recomanda in caz de hipertensiune arteriala, regleaza tranzitul intestinal, previne semnele provocate de inaintare in varsta, reduce stresul oxidativ.

Cumpara de aici Antioxivita cel mai puternic antioxidant livrare Romania
Antioxivita produs
natural
Antioxivita este un produs fara gluten cu efect antialergic pentru ca inhiba eliberarea histaminei.

Ce pret are si de unde se poate cumpara ? O sticla de 100 ml de Antioxivita costa in jur de 44 de lei. Produsul nu contine gluten, nici zahar.

 Este preparat in Romania de Phenalex si este 100% natural. Se gaseste in farmacii, plafare si magazine bio.

Online il puteti CUMPARA Antioxivita   pe acest site  cu livrare in Romania.

Produse cosmetice impotriva iritatiei dupa epilat

M-am epilat si am iritatii, ce sa fac ? Ce sa folosesc dupa epilare ca sa nu mai am probleme, bubite rosii, iritatii, mancarimi, taieturi ?

Orice femeie care se epileaza stie cat de neplacuta este senzatia de dupa epilare. Adica scapi de firele de par inestetice de pe corp (in zona inghinala sau sub axile) dar de multe ori pot aparea efectele secundare neplacute. Fie ca folosesti lama de epilat, ceara sau aparate sofisticate pentru epilare, tot ai sansa sa intampiri iritatii, mai ales in zona inghinala.

Pe langa faptul ca pielea devine sensibila si chiar dureroasa, mai ramane si aspectul, care poate fi chiar incomod mai ales daca esti in bikini cand mergi la plaja in costum de baie.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog