Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Tocanita pentru suflet - noua carte Dr. Mihaela Bilic

In data de 31 martie 2016 a fost lansarea oficiala a unei carti noi despre sanatate si nutritie. Este scrisa de renumita doctorita Mihaela Bilic. Cartea se numeste Tocanita pentru suflet. Cei care fac precomanda la carte, au sansa sa primeasca cartea cu autograful autoarei.

De multa vreme ascultam si citim cu mare atentie sfaturile doamnei doctor Bilic, legat de nutritie si alimentatie corecta.

Saruri de baie bio pentru slabit

Cine vrea sa scape de cateva kilograme in plus? Probabil multa lume isi doreste sa slabeasca macar 5 kg, fara prea mult efort.
Adevarul este ca daca nu te apuci de sport si alimentatie corecta nu prea ai sanse de succes.. Pentru persoanele care vor sa combine utilul cu placutul si vor sa scape de surplusul de kg si celulita venim cu o idee interesanta. e vorba despre un produs bio care te ajuta sa slabesti in timp ce faci baie. Suna bine, nu?

Remodeleaza si reduce silueta in doar 4 saptamani

Vreau sa scap de celulita pana la vara. Imi doresc un corp mai subtire, ce sa fac ? Pe langa o dieta adecvata si sport, poti accentua efectul de slabire prin folosirea zilnica a unor produse cosmetice cu efect termic.

De exemplu in noul program One Size Down de la Avon sunt cateva creme termoactive care te ajuta sa ajungi la silueta mult visata.

Parusan tratamentul complex pentru par te scapă de căderea părului

Iti cade parul ? Cauti o solutie care e potrivita pentru femei care au probleme cu parul rar? A aparut un produs special pentru femeile care au par putin si rar, si care mai si cade.

E vorba de Parusan. Este un sampon stimulator pentru femei, un tratament complex care ajuta la regenerarea parului. Este un produs care vine in ajutorul femeilor care se simt jenate, mai ales ca incep sa cheleasca. Da, stim e un subiect tabu, si nu se prea vorbeste despre asta, dar din pacate este o afectiune cu care se confrunta multe femei din lume.

Vedixin suplimentul care ajuta vederea

Lucrati mult in fata calculatorului ? Folositi des laptopul, smartphone-ul, tableta ? Atunci cu siguranta ati observat de multe ori ca va simtiti ochii obositi.

Persoanele care vor sa isi imbunatateasca vederea pot folosi niste suplimente alimentare create special pentru ochi. E vorba de capsulele Vedixin. Probabil ati auzit despre ele si in reclame de la radio si tv.

Amelioreaza depresia postanatala in mod naturist -pachet cu livrare in UE

Daca cunosti pe cineva care a nascut recent si sufera de tristetea de dupa nastere, atunci afla ca exista o solutie pentru eliminarea acestor simptome fara a afecta mama si bebelusul.

Este vorba de un pachet numit "Ameliorare depresie postanatala". Este un Tratament naturist pentru mamele care au depresie de dupa nastere.

Acest pachet contine urmatoarele produse: laptisor de matca pur bio 50 gr Api Vitalis, polen crud poliflor 100% raw organic 250gr Apis Donau si miere de mana 500 gr Prisaca.

Iata cu ce a slabit 10kg Andreea Mantea dupa nastere

Probabil toata lumea a observat cat de repede si-a recapatat silueta Andreea Mantea. Tanara mamica a nascut de cateva luni si a si revenit la corpul ei dinainte de sarcina. Cum a slabit ? Ce dieta a tinut ?

Zilele trecute Andreea a dezvaluit un secret. E un truc care a ajutat-o sa scape de surplusul de kilograme destul de rapid. Si-a preparat in fiecare zi un suc pe care il consuma zi de zi.

La ce sunt bune migdalele ? Iata de ce merita sa le mananci

Auzim destul de des si la televizor in emisiuni legate de sanatate si nutritie importanta consumului de migdale.  In alimentatia raw vegana dar si in multe diete se recomanda adaugarea in alimentatie a acestor nuci. Chiar si in recomandarea medicilor si nutritionistilor apar aceste seminte maronii.

Migdalele sunt numite in engleza -almonds. Seamana putin cu semintele caiselor, doar ca sunt mai dulci. Migdalele cresc in copaci in special in zonele calduroase din California, Africa, Asia dar si in Europa.

S-line Sistem -cel mai nou produs de slabit

Ce mai e nou in domeniul suplimentelor care ajuta la slabire ?  Vreau sa scap de kilogramele in plus pana la vara, ce sa fac ? Probabil ati auzit la radio reclama la noile capsule care contribuie la eliminarea kg. E vorba de comprimatele S-Line Sistem. (se aude sline sistem).

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog