Faceți căutări pe acest blog

Ocazie peste 3000 de produse bio si naturiste cu pana la 80% reducere

Vreti sa cumparati produse naturiste, superalimente, suplimente alimente si cosmetice la reducere ? Atunci aflati ca exista o promotie numita "Targul de Craciun" la acest magazin partener cu produse bio unde va puteti face cumparaturile pentru cadourile de Craciun.

Oferta este valabila pana pe 15 decembrie 2016. In aceasta oferta sunt peste 3000 de produse cu reduceri incepand cu 10% pana la 80%.Puteti comanda online de la acest site urmatoarele cele mai bune oferte de Craciun:

- Cosmetice : seturi cadou , pachete crema+lapte demachiat. set masca pentru par deteriorat, pachet Unt de cacao-sampon pentru par, creme lotiuni, masca, demachiant pentru ten normal, crema antirid, fard pentru ochi, baza de machiaj, creme de fata, etc

- Superalimente: pulbere fructe de goji, faina de cocos, pulbere de Neem, Cat's Claw (Gheara Matei), Spirulina, Orz Verde, Chlorella, Mix organic verde, ulei de cocos pur, seminte de canepa bio, iarba de grau, seminte de chia, miez boabe de cacao,

Prinde ocazia- Produse bio alimente si cosmetice  de Craciun
Prinde ocazia- Produse bio
alimente si cosmetice
de Craciun
crema vegetala tartinabila, lucuma, dude albe,  cafea verde, lucerna, cacao organic, ginkgo biloba, astragalus, maca, pudra proteica de orez, turmenic, moringa, pulbere de acai, tribulus terrestris, baobab, kelp, macaccino, guarana, rhodiola, ulei de canepa, ashwagandha, MSM

- Suplimente alimentare Dacia Plant, Visislim, Montant,
- produse apicole cu pana la 50% reducere
- produse bio -12% reducere : apa de cocos Coco Vigo, faina de cocos, batoane proteice organice eco/bio, produse din Nuca de Cocos (apa, crema, lapte, etc)

- alimente ecologice/bio -otet de cidru, ciocolata, conserve, ulei de masline
si alte produse diverse -blendere (41% mai ieftin), detergenti, absorbante,  solutii de curatat universale. Voi ce doriti sa va cumparati de Craciun ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog