Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Golden Oils -suplimente din alge cu omega 3 si vitamina E - recenzie de produs fara gluten

Inainte de Craciun am avut ocazia sa primim un pachet de capsule marca Btonic care le-am incercat si desigur acum urmeaza sa scriem cate o recenzie despre ele. O parere personala despre ce efecte reale au asupra organismului.

Nu e acelasi lucru cand scrii despre un produs care iti place si vrei sa afle si altii despre existenta sa, sau ai ocazia de a testa personal pe "propria piele" capsule -suplimente alimentare ca sa vezi cum te simti de la ele si daca le mai recomanzi si altora sau nu.

Am incercat 2 feluri de pastile. E vorba de capsulele naturiste Golden Oils imbogatite cu uleiuri speciale cu Omega 3 Forte si vitamina E. Al doilea produs se numeste Red Energy (citeste recenzia in acest articol). Suplimentele sunt marca Btonic. (se scrie B!Tonic sau bitonic..cum e mai usor)

Acest produs este Fara gluten, Fara zahar, Fara lactoza, Fara gelatina.

Nu stim cum a fost anul acesta pentru voi dar pentru noi a fost greu, extenuant si epuizant. Am lucrat pana peste puteri, am tras mai tare decat in toti anii anteriori, am avut si cazuri de deces in familie, deci..ce sa mai zicem epuizare fizica si mentala maxima. Am acceptat sa testam capsulele Golden Oils pentru ca in prospect scria ca are efecte benefice asupra creierului, inimii si al ochilor.

Capsule gelatinoase Golden Oils BTonic prezentare de produs -le puteti cumpara online de aici
Capsule gelatinoase
Golden Oils BTonic
prezentare de produs -le puteti
cumpara online de aici
Acizii grasi Omega 3 din compozitia Golden Oils reda echilibrul spiritual si mental in organism, imbunatatesc starea de sanatate.  Va spunem sincer ca deja dupa cateva zile de la folosire am simtit o imbunatatire masiva in starea de bine si reechilibrare.

Mai ales cand esti intr-o stare de epuizare totala (munca excesiva, invatare pentru examene, stai mult peste program) atunci acest produs poate fi un real ajutor in viata de zi cu zi.

Parca si reactiile in fata stresului nu mai par atat de grele. Singurul lucru negativ constatat a fost ca "ne-am permis" sa dormim putin mai mult de Sarbatori. :)

Produsele Golden Oils sunt dezvoltate in Austria, produse in Germania si deja sunt disponibil si la noi in Romania prin intermediu acestui site.

Ce ingrediente contin? In compozitia acestor capsule sunt: ulei din alga Shizochytrium, ulei de floarea soarelui, extract de rozmarin, tocoferoli, ulei din seminte de in (lat. Linum usitatissimum), vitamina E/ concentrat de RRR- alfa tocoferol din soia. Capsula este de culoare galbena (aurie) gelatinoasa din glicerina, amidon modificat, caragenan, apa si carbonat de sodiu anhidru.

Produsul este 100% vegan, este fara gluten, fara zahar, fara lactoza.

Cine poate folosi Golden Oils ? Acest supliment este bun pentru persoanele cu diabet, vegani, vegetarienii, femeile gravide sau mamele care alapteaza. Poate fi administrat si la copii, adolescenti si oameni maturi.

Capsule gelatinoase Golden Oils prezentare de produs -le puteti cumpara online de aici
Capsule gelatinoase
Golden Oils
prezentare de produs -le puteti
cumpara online de aici
Pentru ce boli/afectiuni se pot lua? Golden Oils poate fi utilizat si ca tratament in caz de colesterol marit, probleme de memorie, trigliceride crescute, dureri articulare, dezvoltare musculara, par, piele, sarcina (contribuie la buna dezvoltare a fatului), imbunatatirea vederii, boli ale inimi, hipertensiune arteriala, lupus, osteoporoza, ADHD (Hiperactivitate), dismenoree.

Ce pret au capsulele Golden Oils B!Tonic ? Si de unde le pot cumpara ? O cutie cu 60 buc de pastile costa in jur de 111 lei. Se gasesc online direct la acesti link. Sunt disponibile si in farmaciile din tara.

Cum se administreaza ? Cate se iau ? Zi
lnic de iau cate 1 pastila de 3 ori pe zi in timpul sau dupa mese cu 1 pahar mare de apa. In cazul in care sfaramati capsula gelatinoasa cu dintii continutul capsulei are gust de ulei de peste.

Are contraindicatii ? Poate provoca efecte secundare ? Reactii alergice ?  Produsul NU se recomanda in cazul in care digestia grasimilor la nivelul intestinului subtire este deficiatara.

In cazul in care observati simptome de greata, varsaturi, eruptii pe piele opriti imediat utilizarea produsului.

Atentie! In interiorul cutiei cu capsule gelatinoase exista un mic saculet care absoarbe umezeala. NU se mananca acest produs, deci aveti grija sa tineti produsul departe de copii, pentru a-i feri de ingerarea involuntara.

 Ce parere aveti despre produsele Bitonic (B!tonic) , va ajuta ? Ati mai cumparat produse de la acest producator ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariifacebook, google plus, twitter) asociate blogului.
le cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog