Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Parfumuri originale pentru ea si el - recomandari de cadouri

Vreti sa cumparati cu ocazia Sarbatorilor sau pentru ocazii speciale un parfum pentru voi sau persoanele dragi ? Nu stiti ce fel de parfum sa alegeti ?

 Cautati cele mai noi parfumuri aparute pe piata cosmeticelor ? Atunci trebuie neaparat sa va aducem in atentie 2 parfumuri foarte speciale si aparte. Am ales 1 parfum pentru femei si 1 parfum pentru barbati.

Parfumul pentru ea :
- E vorba de Parfumul anului 2016 lansat de brandul Jean Paul Gaultier - JPG Classique Essence de Parfum. Este un parfum in stil oriental-floral, gen: dulce, vibrant. Note de varf: ghimbir, aldehide, mandarina. Nota de mijloc: floare de portocal, iasomie Sambac.

Nota de baza: frisca, note lemnoase, vanilie, rasina benzoica, cashmeran. Sticla parfumui are silueta unei femei. Este un parfum ideal pentru femei elegante, seducatoare, intense. Aroma parfumului intoarce toate privirile.

Cumpara de aici Parfum original JPG Classique Essence pentru femei
Cumpara de aici
Parfum original JPG Classique
Essence pentru femei
Cat costa si de unde se poate cumpara ? Pretul unei sticle de parfum Eau de Parfum 100 ml este de aproximativ 359 lei. Il puteti comanda online direct de la acest magazin online specializat pe parfumuri originale de lux.

Parfumul pentru barbati - am ales un parfum de la acelasi brand Jean Paul Gaultier - JPG Le Male Essence de Parfum.

Parfumul are un gen intens, rafinat. Lansat tot in 2016. Are un stil oriental- Fougere.

 Acest parfum pentru el aduce in prim plan versiunea indrazneata a masculinitatii. Parfumul ideal si intens pentru barbatii puternici.

Nota de varf a parfumului: cardamon, bergamota, pelin, piper. Nota de mijloc: salvie, lavanda, pielarie, scortisoara. Nota de baza: cumarina, vanilie, mosc.

La ce costuri se ridica acest parfum pentru barbati ? Cat costa si unde se vinde ?

Din sticlele in forma de torso barbatesc (silueta masculina) sunt 3 variante: Eau de Parfum 75ml- pretul este in jur de 249 lei.

Parfum pentru el Comanda de aici JPG Le Male Essence
Parfum pentru el
Comanda de aici JPG Le Male
Essence
Cea de 125 ml costa 325 de lei. Testerul Eau de Parfum disponibil in stoc limitat costa 315 ron -125 de ml.

Vreau sa cumpar parfumurile originale pentru barbati ? Se pot achizitiona online direct de la acest shop online de parfumuri.

Va plac parfumurile prezentate  ?  Ce parere aveti despre ele, merita banii ? V-a fost de folos acest review ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog