Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Pachetul pentru imunitate si stare de bine Apielixir

Pentru a va proteja de raceala si gripa in perioada sezonului rece, este bine sa aveti o imunitate de fier. O solutie 100% naturala pentru a avea o sanatate perfecta ar fi fiolele pe baza de produse apicole Apielixir.

Suplimentele create de Albina Carpatina contin o combinatie valoroasa din produsele stupului.
Prospectul scrie ca are urmatoarele ingrediente in compozitie : polen, laptisor de matca, propolis, si miere de albine.

Pentru cine se recomanda fiolele pentru imunitate Apielixir ? Acest supliment alimentar apicol este indicat in caz de stare de epuizare fizica si psihica (stres, examene, competitii, ore de lucru prelungite), stari de convalescenta, simptome de raceala in sezonul rece.

Efectele benefice ale produsului sunt : tonifica, intareste sistemul imunitar, regenereaza, vitalizeaza, este antioxidant, antibacterian, antifungic, antiviral. Ajuta la buna functionare a cailor respiratoare, sanatatea mucoasei bucale si oro-faringiene.
Cumpara de aici Apielixir pt imunitate si stare de bine
Cumpara de aici Apielixir
pt imunitate si stare de bine

 Practic te scapa de durerea si inflamatiile de gat, nas infundat, previne raceala si gripa.
Incetineste semnele imbatranirii. Iti reda starea de bine, remineralizeaza si vitaminizeaza organismul, elimina stresul.

Contine vitaminele A, beta-carotina, E, B, bioflavonoide. Contribuie la mentinerea tineretii.

Cum se administreaza ? Se poate da la copii ? Fiolele Apielixir se administra si copiilor.

Cantitatea zilnica recomandata pentru copii este de 1 fiola pe zi, la adulti se pot lua 1-2 fiole pe zi.

Indicatii: continutul fiolei se ia dimineata inainte de micul dejun cu un sfert de ora. Fiola se agita, se rup usor cele 2 varfuri ale fiolei, iar lichidul se pune intr-un pahar cu apa.

Se amesteca si se bea imediat.
Cat trebuie sa dureze o cura pentru imunizarea cu apiexilir ?

Cumpara de aici Apielixir  + Spray Api Junior pt copii produs gratis pt imunitate si stare de bine
Cumpara de aici Apielixir
+ Spray Api Junior pt copii
produs gratis
pt imunitate si stare de bine
Este recomandat cura de 30 de zile, si e bine sa se faca odata in perioada primaverii cand sistemul imunitar este scazut si apoi inca odata toamna pentru a pregati organismul impotriva bolilor in timpul iernii.

Cat costa pachetul Apielixir si unde se gaseste ? Pretul este in jur de 56 lei. Exista si un pachet care contine 2 cutii (1 apielixir + spray Api junior gratis). Fiecare cutie contine cate 15 fiole de cate 10ml fiecare.
Le puteti cumpara online direct la acest magazin online cu produse naturiste.

Are contraindicatii ? In cazul in care aveti alergie la produse apicole sau sensibiliate (la intepaturi de albine), este bine sa evitati produsul.

 Va plac produsele naturiste  ?  Ce parere aveti despre ele, va ajuta ? V-a fost de folos acest review ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog