Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Exfoliant de corp pentru eliminarea vergeturilor si celulitei

Cauti metode naturale prin care iti poti face acasa exfolierea si masajul corporal ? Vrei sa incerci niste produse care te scapa de celulita si vergeturi ? Atunci merita sa fi atenta la aceste produse noi, special create pentru femei.

E vorba de 4 feluri de exfoliant de corp. E vorba de cele cu Grapefruit, Coconut (cocos), Original si Strawberry (capsuni) numite exfoliant de corp pentru femei Body Boom.

Prospectul produselor scrie ca acestea sunt produse cosmetice recomandate pentru ingrijirea zilnica. Create pe baza de cafea si alte ingrediente naturale (uleiuri, zahar brun, vitamine) exfoliantul tranforma pielea si il lasa hidratat si frumos.

Reduce cu succes aspectul de coaja de portocala, vergeturile. Exfoliaza, elimina celulele moarte si curata pielea eficient. Aspectul pielii devine tanar, neted si sanatos.

Exfoliant pentru corp  Baby Boom cumpara de aici
Exfoliant pentru corp
Baby Boom
De cate ori se foloseste masajul de exfoliere Baby Boom ? Cum se foloseste , care este modul de utilizare ?

Exfoliantul de corp se recomanda de 2-3 ori pe saptamana. Se aplica pe corp in felul urmator.

Se sta sub dus. Se umezeste corpul cu apa, se maseaza o cantitate mica pe intregul corp. Se lasa sa actioneze intre 5-10 minute dupa care se spala cu apa din abundenta.

 In functie de tipul de exfoliant achizitionat pielea va avea miros de grapfruit, cocos, capsuni sau original.

Ce pret are si de unde se poate cumpara exfoliant de corp pentru acasa ? O punga de 200 grame costa in jur de 71 de lei.

Se poate comanda online direct de la acest site specializat pe cosmetice, parfumuri si produse de lux pentru femei.

Va plac produsele cosmetice prezentate  ?  Ce parere aveti despre ele, merita banii ? V-a fost de folos acest review ? Va faceti acasa exfoliere corporala ?
Exfoliant pentru corp  Baby Boom comanda de aici
Exfoliant pentru corp
Baby Boom

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog