Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Tranformare uluitoare Alina Boureanu a slabit masiv 40 de kg

De o vreme tot apare la stiri si emisiuni tv sotia fotbalistului Boureanu. E vorba de Alina, o tanara mamica a 2 copii, care a reusit performanta de a slabi 40 de kilograme dupa ce a nascut.



Cum a slabit si ce dieta a tinut Alina Boureanu ? Alina a apelat la ajutorul medicilor chirurgi si si-a facut operatie de micsorare a stomacului. Apoi a inceput sa slabeasca masiv. Trucul a fost ca poate manca orice dar in cantitati foarte foarte mici. Apoi dupa ce a slabit a fost nemultumita de pielea care ii atarna pe brate, pe coapse, pe burta si a apelat inca o data la medici - de aceasta data la medicul estetician pentru ai taia excesul de piele care o incomoda.

Invitata zilele trecute la emisiune Teo -Kanal D, Alina a povestit cat de bine se simte acum dupa ce e slaba. Este increzatoare in fortele proprii si se simte foarte bine in pielea ei. Sport inca nu poate face decat dupa 6 saptamani de la interventia chirurgicala, insa se simte bine si o ajuta cu trebuirile casei si copii.

Alina Boureanu inainte si dupa
slabire
Vorbind cu Teo despre ce si cum poate manca, Alina a povestit ca poata manca si prajitura insa maxim 4 inghitituri. Supa maxim cantitatea cat incape intr-o cana, cafeaua de dimineata o bea cu mult lapte si dureaza o jumatate de ora pana poate consuma intreaga portie.

Sfatul lui Teo pentru a slabi este sa iti cumperi si sa mananci din farfurii mici ca pentru papusi.

Alina arata perfect si este un exemplu de urmat pentru femeile care vor sa-si taie stomacul si sa slabeasca.

Desigur exista si metoda mai grea, calea care necesita mai multa darzenie si anume sa te apuci de sport masiv si sa tii dieta corecta si sa slabesti incet dar sigur.
  Voi ce parere aveti merita sa dai o multime de bani sa ti se taie stomacul ca sa slabesti ? Sau preferati si voi metoda clasica de a manca corect, de a face miscare zilnic ?

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog