Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Bonilash -ser tratament pentru cresterea genelor

Vreti gene lungi, ce sa folositi ? Va cad genele? Am auzit la radio intr-o reclama, ca a aparut un produs nou care contribuie la cresterea naturala a genelor.

Am cautat informatii si am aflat ca este vorba despre serul tratament Bonilash.

Prospectul scrie ca acest ser, te poate ajuta sa ai gene mai lungi, superbe in doar 12 saptamani de tratament.

Hidrateaza, hraneste si regenereaza fibra firului.


Serul Bonilash are in compozitie o substanta activa bimatoprost, care accelereaza cresterea genelor. Indeseste si ingroasa firul genelor.

Previne caderea lor excesiva. Folosirea serului Bonilash are ca rezultat gene mai lungi, mai groase si mai dese in mod natural.


Cat costa si de unde pot cumpara Bonilash ? O cutie are un pret de aproximativ 99 de lei. Un tub are un gramaj mic de 3ml. Este un produs marca Zdrovit. Bonilash il puteti achitiona online de ex. pe acest site.
Bonilash pentru gene lungi
 Bonilash pentru
gene lungi





Ce ingrediente contine ? In Serul Bonilash sunt urmatoarele: aqua, glycerin, panthenol, Bimatoprost, Imidazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Phenoxythanol, Ethylhexlglycerin, hydroxyethylcellulose.

Cum se foloseste ? In fiecare seara, dupa demachiere se aplica putin ser pe pleapele curate si uscate in lungul genelor superioare. Atentie in timpul aplicarii trebuie sa va tineti ochii inchisi. Nu se aplica in interiorul ochilor si nici in zona genelor de jos.

Pot folosi Bonilash daca port lentile de contact ?

Persoanele care poarta lentile de contact pot utilia serul Bonilash pentru gene insa, inainte de aplicare se vor scoate lentilele. Acest ser-tratament actioneaza de la radacina pana la varful firului.

Are contraindicatii ? Bonilash Nu se recomanda persoanelor care au sensibilitate la ingredientele serului. Cine are afectiuni cronice la nivelul ochilor, trebuie sa se consulte cu medicul specialist inainte de folosire.

Poate provoca reactii alergice ?  In cazul in care dupa folosire va apar iritatii sau pielea se inroseste trebuie sa opriti imediat folosirea serului pentru gene. In cazuri grave anuntati-va imediat medicul specialist. Bonilash NU se foloseste de femeile insarcinate, cele care alapteaza sau cine urmeaza tratamente de chimioterapie.


Cine a folosit deja serul Bonilash pt gene ? Va plac rezultatele produsului ? Efectul este vizibil ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog