Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Supliment - Formula speciala pentru piele, unghii si par

Cauti o solutie pentru o piele sanatoasa ? Iti doresti sa ai unghii puternice care nu se rup ? Vrei un par plin de volum si puternic ?

Atunci e posibil ca acest supliment alimentar sa fie solutia. Este vorba de niste capsule marca Solgar numite "Skin, nails & Hair -Advanced MSM Formula" - adica Forma avansata pentru piele, unghii si par.


De obicei persoanele care tin dieta pe o perioada indelungata, sau au un stil de viata stresant si haotic pot observa ca unghiile li se rup fara motiv, parul incepe sa cada, sa se rupa si varful firelor de par se despica, aspectul parului fiind dur si fara luciu. In unele cazuri aspectul pielii devine plin de cosuri si bubite..si atunci desigur toata lumea cauta o metoda de "vindecare" pe cale naturista.

Prospectul acestor capsule Skin Nails Hair scrie ca sunt create dupa o formula nutritionala speciala care ajuta la obtinerea unor rezultate vizibile si eficiente asupra sanatatii pielii, unghiilor si al parului.

Formula speciala care infrumuseteaza pielea, parul si unghiile -comanda aici
Formula speciala
care infrumuseteaza pielea, parul
si unghiile cumpara aici
Ce ingrediente contine ? In compozitia acestor pastile sunt urmatoarele : MSM (metilsulfonilmetan), celuloza microcristalina, dioxid de siliciu, acid stearic vegetal, stearat de magneziu vegetal (agenti antiaglomeranti), pudra de alge rosii (lat. Lithotamnium calcareum), vitamina C (acid l-ascorbic), zinc, guma de celuloza, L-lizina, cupru.

Cum se utilizeaza ? Cate trebuie luate si pe ce perioada? O cutie contine 60 de tablete. Se vor lua cate 2 capsule pe zi, in timpul mesei impreuna cu un pahar de apa. Pentru ca este un produs fara gluten, fara grau si fara lactate (lactoza) poate fi folosit si de persoanele vegetariene.

Este un produs Gluten, Wheat , Dairy Free. Adica fara gluten si fara lactoza.

Are contraindicatii ?

NU se utilizeaza de catre copii, produsul fiind destinat doar persoanelor adulte. Cine are alergie la oricare component din lista ingredientelor trebuie sa evite produsul pentru a nu avea reactii alergice.

Cat costa si de unde se poate cumpara ? Un flacon are un pret de aproximatv 61 de lei. Se poate comanda de pe internet direct de la acest magazin online.

 Cine foloseste asemenea produse de imbunatatirea aspectului a parului ? Ce parere aveti, sunt chiar asa de bune si eficiente ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog