Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Sapun natural cu ingrediente speciale. Ideal pentru ingrijirea corpului

Citisem zilele trecute un articol cu o statistica destul de ciudata. Se zice ca nu prea sunt oamenii interesati de sapunurile naturale, ci le prefera pe cele lichide. O fi adevarat ? Oricum am hotarat totusi sa scriem si sa promovam sapunurile naturale. Nu ne referim la cele pline cu chimicale, ci la sapunurile naturale, create aici in Romania.


Am ales o gama intreaga, care noua personal ne place si suntem pro pentru promovarea produselor create la noi in tara. E vorba de sapunurile Deja Vu. Da, stim numele nu e romanesc dar produsele sunt.
Iata care sunt sapunurile care merita sa va atraga atentia:

Comanda online de aici sapunuri naturale imbogatite cu uleiuri naturale- Sapun natural anticelulitic cu Ceai Verde, Anason si Ceai Negru= "Charme du The"-"Vraja din ceai" fabricat prin metoda la rece, contine ingrediente 100% naturale si contribuie la eliminarea pe cale naturala a celulitei.

E cea mai comoda si la indemana metoda de a te rasfata la dus cu un sapun natural cu efect incredibil de tonifiere, hidratare, revigorare si desigur de eliminare a aspectului de coaja de portocala de pe solduri si picioare. Are contraindicatii? Acest sapun Nu se poate folosi de persoanele care au alergie sau sensibilitate la ceaiul verde, ceaiul negru sau la uleiul de anason. Este un sapun cu parfum oriental de anason, miroase ierbos, dulceag, putin picant.

Comanda online de aici sapunuri naturale imbogatite cu uleiuri naturale- Sapun natural cu Miere, Musetel si Galbenele -Petit Pixie-ideal pentru copii. Sapun ideal pentru baita naturala si sanatoasa a copiilor. Sapunul contine 1/4 glicerina. Dupa folosire se tine in loc uscat. Cine are alergie la ingredientele din baza sapunului trebuie sa evite acest produs
- Sapun natural cu Lavanda si Argila alba - Matis de Lavande- recomandat pentru ten gras. Este un sapun natural hand made. Este fabricat din ingrediente natural cu uleiuri de baza: ulei de masline, ulei de palmier, ulei de cocos, unt de shea, ulei de galbenele. Contine argila alba, flori de lavanda, minereu natural albastru. Acest sapun este indicat pentru tenul acneic si tenul gras.

- Sapun natural cu Argila, Ghimbir si Ienupar -L'Argile Miraculouse - sapun purificator.
Cumpara de aici sapun natural hand made cu efect anticelulita, hidrantant, antirid
Acest sapun mai este numit si "Pamantul miraculos" este imbogatit cu argila folosita din vremuri antice pentru tratamente miraculoase pentru corp.

 Are proprietati de infrumusetare, cicatrizare, antiseptic, curata, purifica, hraneste pielea. Parfumul de ienupar al sapunului stimuleaza, purifica si intareste spiritul.
- Sapun natural cu Lamaie, Portocala si Goji cu efect revigorant. Este un sapun natural cu parfum tonic si revigorant. Imbogatit cu ulei de masline, ulei de palmier , unt de shea si galbenele.

- Sapun natural cu grapefruit, kiwi si papaya -Fruits de la Passion- este un sapun cu efect afrodisiac. Cu un parfum special ce inalta spiritul in fiecare dimi
neata, ce te ajuta sa incepi ziua cu optimism si sa te bucuri de viata. Este o combinatie de ingrediente naturale din fructele pasiunii.
Cumpara de aici sapun natural hand made cu efect anticelulita, hidrantant, antirid- Sapun natural cu Aloe vera si Castravete -L'Amour Vert- sapun cu efect antiimbatranire. Cine  isi doreste sa isi mentina tineretea trebuie neaparat sa incerce acest sapun.

Se recomanda pentru folosirea zilnica fiind bun impotriva ridurilor si eliminarea semnelor de batranete de pe piele. Nu se recomanda persoanelor alergice la aloevera sau castravete.

- Sapun natural cu Pudra de Cuisoare - Echec e Mat - sapun cu efect hidratant perfect pentru protejarea corpului de frig si vant mai ales toamna si iarna. Cuisoarele au proprietati terapeutice antiseptice, antivirale, anticavteriene si tonice. Este un sapun calmant si hidratant. Atentie! Acest sapun cu ulei esen
tial de cuisoare NU se recomanda femeilor in perioada de sarcina si alaptare si nici copiilor care au sub 1 an.  Persoanele alergice la scortioara si cuisoare si cei care au piele sensibila trebuie sa evite acest fel de sapun.

Cumpara de aici sapun natural hand made cu efect anticelulita, hidrantant, antirid- Sapun natural cu Morcov si Salvie - Espirit de la Terre- Spiritul Pamantului. Este ideal pentru ten uscat. Contine morcov, boia dulce, argila rosie, ulei de busuioc,si salvie. Are la baza ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de masline, unt de shea si ulei de galbenele.

Ce pret au sapunurile naturale DejaVu si de unde le pot cumpara ? Pretul este in jur de 8 lei, indiferent de model. Se gasesc pe internet de exemplu la acest magazin cu produse naturiste.  De obicei daca faceti comanda azi, livrarea produselor se face in 2 zile.

 Cine foloseste asemenea produse naturiste ? Ce parere aveti, sunt chiar asa de bune si eficiente ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog