Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Sampon si balsam pentru par des si stralucitor din lapte de capra

Ai parul rar si firele de par ti se rup ? Visezi la un par des si stralucitor ? Atunci iti recomandam 2 produse care remediaza aceasta problema. Este vorba despre un sampon si balsam de par care au la baza lapte de capra.

In prospectul Samponului cu lapte de capra scrie urmatoarele :
Laptele de capra a fost folosit in retetele de infrumusetare inca din vremuri vechi. Este o sursa de vitamine, minerale si nutrienti.

Are proprietati de regenerare a parului, este antiinflamator, antialergice si antibacteriene.

Continutul ridicat de calciu si fosfor are efecte benefice asupra podoabei capilare pentru ca hraneste, regenereaza si intareste firele de par. Parul devine stralucitor, cu un aspect sanatos si des.

Sampon pt indesirea parului cu lapte de capra
Sampon pt indesirea
parului
Samponul este imbogatit si cu cheratina si vitamina B2 care protejeaza parul impotriva radicalilor liberi, si previne ruperea si despicarea varfurilor, vitamina B6 care intareste radacinile parului si H care accelereaza cresterea parului.

Ce pret are samponul care indeseste parul ? Si de unde il pot comanda? Unde se gaseste ? Un flacom de 600ml are un pret de aproximativ 16 lei.

Se poate cumpara online de la acest magazin cu produse naturiste, cosmetice si ingrijire corporala.

Pentru rezultate mai rapide si vizibile care da aspectul frumos si des al parului e recomandat sa se foloseasca samponul impreuna cu balsamul de par care la fel contine lapte de capra, cheratina si vitamine.

Balsamul pentru indesirea parului costa tot aproximativ 16 lei si se poate achizitiona direct de la acest magazin online.

Balsam pentru par cu volum  din lapte de capra
Balsam pentru par cu volum
din lapte de capra
Cine se spala pe par cu sampoane si balsamuri ce au in compozitie lapte de capra ? Cat de repede isi fac efectul ?

 Cine foloseste asemenea produse de ingrijire a parului ? Ce parere aveti, sunt chiar asa de bune si eficiente ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog