Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slabeste si dezvolta-ti musculatura cu aparatul de fitness Abdo Crunch

Vreau sa slabesc. Vreau si eu sa am muschi, abdomen plat si brate subtiri si bine definite.
Cine se recunoaste ?

Pentru cei care vor sa duca antrenamentele la un nou nivel si sa  poata face sport acasa, le prezentam un aparat de fitness interesant.

Se numeste Abdo Fitness Total Crunch si este destinat celor care vor sa isi lucreze mai multe parti ale corpului in acelasi timp.


Cu acest aparat de dezvoltare musculara si slabire poti lucra intregul corp : abdomene, spatele, umerii, bratele, pieptul, tricepsi, fesierii, soldurile si picioarele.

Aparatul Abdo Crunch permite efectuarea a 4 exercitii diferite, genoflexiuni pentru spate, genoflexiuni pentru abdomen, exercitii aerobice cardiovasculare si presa picior. I
Cumpara Abdo Crunch de aici
Cumpara Abdo Crunch de aici

Ideal pentru slabire, mentinerea siluetei si intarirea muschilor pe tot timpul anului indiferent de vremea de afara.

In descrierea produsului scrie ca acest aparat total de fitness are urmatoarele masuri : aprox 108x47x94 cm. In format pliat are aprox. 150x47x23 cm.

Ce pret are si de unde il pot cumpara ? Aparatul de fitness Abdo Crunch Fitness costa in jur de 399 de lei. Se vinde online direct pe acest site..

Cine foloseste aparate de sport pentru acasa pentru a slabi ? Ce parere aveti, e chiar asa de bun si eficient ? Cum va simtiti dupa un antranament de fitness cu acest produs sportiv ? In cat timp se va rezultatele ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog