Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slabire Max- capsule cu rol adjuvant in cura de slabire

Uneori cand duci o adevarata lupta impotriva greutatii corporale, stii cat e de greu sa nu te dai batut si sa continui efortul zi de zi. Se stie ca daca vrei sa slabesti, e necesar sa elimini din alimentatie prajelile, produsele fainoase din grau alb si dulciurile si desigur sa faci sport.

Sunt momente in care nu se misca acul cantarului, nu reusesti sa slabesti si atunci iti vine sa lasi totul balta si sa renunti la dieta. In aceste momente totusi e bine sa apelam la suplimente alimentare naturiste care ne pot ajuta in regim.

Am scris pe acest blog despre foarte multe astfel de produse. Azi va prezentam suplimentul alimentar Slabire Max de la Hypericum. Este un produs romanesc care are rolul de slabire si modelare corporala.

Prospectul scrie ca are urmatoarele beneficii: opreste pofta de mancare, iti da energie si te tonifica chiar daca mananci mai putin, accelereaza arderea grasimilor. Are efect diuretic, scade nivelul colesterolului, elimina retentia de apa si toxinele din corp. Accelereaza metabolismul si elimina starea de oboseala.
Capsule de slabit-Slabire Max
Capsule de slabit-Slabire Max

Ce contin capsulele Slabire Max ? Ingredientele sunt 100 % naturale si sunt un amestec din cicoare (lat. Cichorium intybus), frunze de Papadie (Taraxacum officinale), flori de soc (lat. Sambucus nigra), volbura (lat. Convolvulus arvensis), matase de Porumb, garcinia cambogia, ceai verde, maltodextrina.

Achizitioneaza de aici suplimentul Slabire Max
Capsule de slabit-Slabire Max
Cum se folosesc ? Cate se iau si pentru cat timp? O cura se recomanda sa tina 40 de zile dupa care se tine 10 zile pauza. Daca e necesar se poate relua cura. Doza zilnica recomandata este de cate 1 capsula de 3 ori pe zi imediat dupa mesele principale: mic dejun, pranz si cina. Pastilele se iau intotdeauna cu 1 pahar mare de apa.

Cat costa si de unde se poate procura ? O cutie de Slabire Max are un pret de aproximativ 19 lei. Se vinde online de ex. la acest magazin cu produse naturiste.

Are contraindicatii ? Provoaca reactii adverse ? In descrierea suplimentului nu am gasit astfel de informatii, dar se stie ca femeile care sunt insarcinate sau alapteaza NU au voie sa foloseasca produse de slabit. In cazul in care aveti alergie la oricare din compusii produsului evitati sa le folositi.
A slabit deja cineva cu ele ? Cate kilograme si in cat timp ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog