Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Mihaela Bilic - ABC de nutritie - o carte pentru sanatatea celor mici

Renumita doamna doctor Mihaela Bilic, experta in nutritie a lansat recent o noua carte unde incearca sa ajute atat copii cat si parintii sa aleaga sa manance sanatos.

 Cartea "ABC de nutritie" este o carte care se adreseaza in special copiilor. Este creata pe un ton pozitiv, cu informatii utile despre relatia cu mancarea.

Cat costa cartea si de unde se poate cumpara ? Pretul pentru ABC de nutritie este in jur de 33 lei. Se vinde online de exemplu pe acest site...

Ce putem citi in noua ei carte ? In descriere scrie urmatoarele :

- este prima carte pentru copii scrisa de un medic nutritionist
- este un Abecedar de nutritie pentru oameni mici si mari
- Coltul bucatarului
- Detectivii de etichete Hocus-pocus cu mancarea
Cumpara de aici cartea ABC de nutritie scrisa de Mihaela Bilic
Coperta cartii
ABC de nutritie
- Meserii pe energii Tu de ce mananci?

- Farfuria ideala Scoala gustului
- Dictionar culinar Rafinat sau integral
- Tot zaharul e la fel Piramida alimentara
- Calendar de echilibru Obiceiuri bune de mancat
- Test de bun gust Relatia unui copil cu mancarea se construieste din copilarie...etc


Aceasta a aparut in 2016, are 112 pagini si este in format 19x25 cm. Face parte din colectia Carti pentru copii.

Cartea a fost lansata oficial pe data de 14 iulie 2016, se poate comanda deja online

Intr-un interviu acordat sitului Adevarul.ro , nutritionistul Mihaela Bilic a declarat: „Am ajuns să credem că ciorba şi mămăliga cu brânză sunt prea banale, aşa ca adoptăm tot ce vine din exterior”

Cine  a citit deja cartile scrise de Mihaela Bilic ?   Pareri ? Impresii ? Informatiile scrise de ea sunt chiar atat de eficiente si bune ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog