Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Tocanita pentru suflet - noua carte Dr. Mihaela Bilic

In data de 31 martie 2016 a fost lansarea oficiala a unei carti noi despre sanatate si nutritie. Este scrisa de renumita doctorita Mihaela Bilic. Cartea se numeste Tocanita pentru suflet. Cei care fac precomanda la carte, au sansa sa primeasca cartea cu autograful autoarei.

De multa vreme ascultam si citim cu mare atentie sfaturile doamnei doctor Bilic, legat de nutritie si alimentatie corecta.


Ce putem citi in cartea ei noua ? “Tocăniţă pentru suflet” este o carte ce incorporeaza sfaturi si secrete despre nutritie si gastronomie, care ne poate ajuta sa ne descurcam mai bine in viata de zi cu zi si sa privim mancarea cu alti ochi.

In acest volum Mihaela Bilic a adunat o serie de texte si informatii pe care le-a postat pe pagina ei de facebook timp de un an unde a specificat intamplarile ei din timpul experientelor sale cu pacientii ei.
Cumpara de aici cartea Mihaelei Bilic
Cartea noua scrisa de
Mihaela Bilic

Dr Mihaela Bilic este medic nutritionist de 15 ani. A scris numeroase carti de succes vandute in mii de exemplare - Silueta dincolo de mituri, Traiesc deci ma abtin, Sanatatea are gust. A aparut de foarte multe ori la TV unde a dat sfaturi pretioase despre cum sa ne alimentam corect si sanatos.

Ce pret are cartea Mihaelei Bilic -Tocanita pentru suflet ? Volumul costa 19 lei,

Il puteti cumpara deja online pe acest site. Cartea are 176 de pagini si este in format de 13x20cm.

Ati cumparat deja cartile ei, v-au folosit sfaturile ei ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog